Profesionalno čiščenje poslovnih prostorov po ugodnem ceniku


V podjetju Valina se ukvarjamo s profesionalnim čiščenjem poslovnih prostorov, javnih ustanov, zdravstvenih ustanov, industrijskih obratov in okolice, avtomobilskih salonov in mehaničnih delavnic, trgovskih centrov, športnih dvoran, čiščenjem gospodinjstev - skratka z dnevnim in generalnim čiščenjem. Pri svojem delu uporabljamo sodobna, ekološka čistila, stroje in pripomočke, s katerimi delo opravimo zanesljivo in kvalitetno. Naš čistilni servis opravlja čiščenje poslovnih prostorov v skladu z dogovorjenimi standardi kvalitete, kar pomeni, da je delo opravljeno po veljavnih predpisih in pravilih ter da dosegamo vse normative za čiščenje poslovnih prostorov. Če potrebujete kvalitetnega izvajalca, ki bo poskrbel za profesionalno čiščenje vašega poslovnega prostora, potem ste zagotovo na pravem naslovu. Čiščenje poslovnih prostorov opravljamo po ugodnem ceniku. Za vse informacije o cenah in cenikih storitev smo vam na voljo preko telefona, lahko pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo ponudbo za čiščenje poslovnih prostorov.

Čiščenje poslovnih prostorov cenik

Prepustite čiščenje poslovnih prostorov profesionalcem

V današnjem hitrem svetu veliko časa preživimo v delovnih oziroma poslovnih prostorih in pomembno je, da so poslovni prostori čisti in snažni. V podjetju Valina iz Ljubljane vam nudimo profesionalno storitev čiščenja poslovnih prostorov po ugodnem ceniku. Zakaj ne bi čiščenje prepustili profesionalcem? Glede na naš cenik storitev smo prepričani, da bo to odločitev, ki se vam bo dolgoročno najbolj izplačala. Pa ne le zaradi cenika oziroma cene naših storitev, prednost našega čiščenja poslovnih prostorov je tudi v tem, da svoje delo natančno in strokovno opravimo. Nudimo tako vsakodnevno čiščenje prostorov po ugodnem ceniku, kakor tudi tedensko in generalno čiščenje, kjer poleg osnovnega čiščenja, praznjenja košev za smeti in brisanja delovnih površin poskrbimo tudi za čiščenje oken, omar, vrat, radiatorjev ter strojno čiščenje tal. V sklopu naših dejavnosti pa najdete tudi upravljanje in vzdrževanje stanovanjskih stavb, varovanje oseb in stavb...

Čiščenje poslovnih prostorov Maribor in Celje

Ste iz Maribora? Celja? Čiščenje poslovnih prostorov izvajamo povsod


Čeprav večino dela čiščenja poslovnih prostorov opravimo v Ljubljani in okolici, bomo z veseljem prišli tudi v Celje ali Maribor oziroma v katerikoli drugi kraj, kjer boste potrebovali naše storitve.

Čiščenje žaluzij: https://www.vsi.si/valina/ciscenje-zaluzij

ČIŠČENJE PREPROG

UPRAVLJANJE HIŠ IN BLOKOV