Hišnik za zanesljivo vzdrževanje objekta

Hišnik skrbi za tekoče vzdrževanje objekta, manjša popravila, servise in preglede ter organizira zunanje izvajalce za večja dela na objektu. Hišnik v Valina upravljanju pozna celoten objekt in ga obvladuje v sodelovanju z upravnikom celovito. Delo hišnika je zelo raznoliko, zato vam priporočamo, da najamete izkušene hišnike-vzdrževalce pri podjetju Valina. Hišniki, ki so zaposleni v našem podjetju, bodo opravljali redna vzdrževanja najrazličnejših sistemov in naprav - strojno energetska dela, elektro dela, lesarska, gradbena in obrtniška dela, preprosta opravila, kot je urejanje okolice ter varnostna opravila: protipožarna zaščita in varovanje zgradbe.

Naloge hišnika-vzdrževalca

Hišnik vzdrževalec v večstanovanjski stavbiHišnik-vzdrževalec pri svojem delu vedno upošteva želje naročnikov, saj je zadovoljstvo naročnikov ena izmed najpomembnejših prioritet. Obseg opravljanja storitev hišnika je torej prilagojen vašim potrebam, hkrati pa s svojim znanjem opravlja hišnik redna vzdrževalna dela po zahtevah, skladnih z zakonodajo in pravilniki z zunanjimi izvajalci Hišniki-vzdrževalci so skoraj nepogrešljivi v športnih objektih, trgovinskih kompleksih, večstanovanjskih stavbah, šolah, zdravstvenih domovih, itd. Priporočljivo je, da ima hišnik svoj prostor oz. delavnico, kjer lahko dela in shranjuje naprave ter orodje. Z najemom zanesljivega hišnika-vzdrževalca pri podjetju Valina upravljanje si prihranite marsikatero skrb. Storitve hišnikov dobite pri nas po ugodni ceni.

Hišnik v večstanovanjski stavbi

Hišnik v večstanovanjski stavbi je v stalnem kontaktu z etažnimi lastniki in jih redno poroča o opravljenih delih in hkrati predlaga dodatno vzdrževanje za stavbo. Hišnik v večstanovanjski stavbi mora imeti bogato znanje in izkušnje, da lahko učinkovito skrbi za varnost, red in delovanje vseh elementov stavbe. Za nemoteno delovanje vašega objekta vam tako poleg upravnika za upravljanje stavbe priporočamo tudi najem hišnika v večstanovanjski stavbi za opravljanje vzdrževalnih del. Za dodatne informacije o hišnikih v večstanovanjskih stavbah obiščite našo spletno stran ali pa nas kontaktirajte preko telefona oz. elektronske pošte.

Hišnik za športne dvorane

Tudi v športnih dvoranah je veliko sistemov in naprav, ki se lahko pokvarijo oz. ki potrebujejo redno vzdrževanje: električne napeljave, ozvočenja, osvetlitev, športni rekviziti, itd. Prav zato so hišniki za športne dvorane skoraj nepogrešljivi. Hišniki za športne dvorane bodo poskrbeli, da bodo lahko vse športne dejavnosti potekalo popolnoma nemoteno, hkrati pa bo poskrbljeno tudi za ustrezno varnost v dvoranah. Če potrebujete dodatne informacije v zvezi s hišniki za športne dvorane, vas vljudno vabimo, da stopite v kontakt z nami. Prepričani smo, da boste s hišniki za športne dvorane podjetja Valina upravljanje izredno zadovoljni.