Vzdrževanje nepremičnine


Vzdrževanje nepremičnine je izjemno pomembno, saj s pravilnim vzdrževanjem zagotovimo ugodnejše in kvalitetnejše bivanje v nepremičnini. V storitve, ki spadajo v vzdrževanje nepremičnine, štejejo storitve vzdrževanja in obnove nepremičnine, kot tudi zagotavljanje delovanja požarnih sistemov ter ustrezno reševanje. V vzdrževanje nepremičnine spadajo tudi vsa vzdrževalna dela, kot so vzdrževanje elektro instalacij in drugih instalacij, skupnih prostorov in skrb za fasado, streho, stopnišča ter drugo.


Vzdrževalna dela nepremičnin korektno in natančno


Na področju vzdrževanja stanovanjskih stavb vam ponujamo več strukturiranih vzdrževalnih del. Najprej je potrebno pripraviti strukturni načrt del. Ponujamo vam nujna intervencijska vzdrževalna dela, sanacijo poškodb v stanovanju in v skupnih delih stavbe. Poskrbimo tudi za elektro vzdrževanje, vzdrževanje vodovoda in drugih napeljav. Organiziramo tudi različne adaptacije, periodične preglede nepremičnin in zbiranje podatkov za potrebna vzdrževalna dela oz. prenovo. Poskrbimo tudi za vzdrževanje okolice. V okviru vzdrževanja nepremičnine poskrbimo tudi za izdelavo letnih poročil o vzdrževanju. Pripravimo tudi ustrezna soglasja in poskrbimo za pridobitev vseh potrebnih dovoljen za pričetek vzdrževalnih del, v primeru večjih del pa tudi pripravimo in sklenemo pogodbe o le-teh.

POTREBUJETE HIŠNIKA? PREVERITE PONUDBO TUKAJ!


Ker je vzdrževanje nepremičnine najenostavneje in hkrati najučinkoviteje, če zanj pripravimo načrt, poskrbimo, da etažni lastniki določijo dela in obdobje, v katerem morajo biti opravljena, sredstva, ki so za prenovo potrebna in način zagotavljanja denarnih sredstev. Na podlagi določenega, poskrbimo za izdelavo natančnega načrta, ki se ga med opravljanjem vzdrževalnih del tudi dosledno držimo.

Pokličite nas ali nas kontaktirajte po e-pošti ter se pozanimajte o načrtu vzdrževanja nepremičnine ali o storitvah vzdrževanja, ki jih ponujamo. Na vaša vprašanja bomo odgovorili hitro in natančno ter vam ob morebitni odločitvi za nakup storitve vzdrževanja objekta nudili strokovne usluge, ki vas bodo navdušile. Ponujamo vam tudi nakup rednih vzdrževalnih del, ki nepremičnini zagotovijo dolgo življenjsko dobo, prebivalcem pa kvalitetno in ugodno bivanje v njej.

PREBERITE SI VEČ O UPRAVLJANJU NEPREMIČNIN!

vzdrževanje nepremičninvzdrževanje nepremičnin