Hitro in učinkovito čiščenje hiše

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko ste po napornem dnevu v službi vrnete domov in se nenadoma zavedate, da je treba počistiti še hišo? Ali ste se nato vprašali, kakšen je smisel vašega življenja, če se doma ne morete sprostiti? Sedaj to ni več problem, saj čiščenje hiše opravimo namesto vas.

Čiščenje hiše cena Čiščenje poslovnih prostorov


Čiščenje hiše je hitro in ugodno

Nudimo vam kvalitetno, hitro in ugodno čiščenje hiše in njene okolice, kjer se v celoti prilagodimo vam in tako vas rešimo bremena čiščenja hiše. Ustrezno usposobljena ekipa s kvalitetnimi čistili poskrbi za bleščanje vašega doma. Hkrati pa skrbimo tudi za okolje, saj uporabljamo ekološka čistila in ločujemo odpadke. Učinkovito čiščenje izvedemo hitro in kvalitetno, tako ste vi razbremenjeni čiščenja in se lahko sprostite po dolgem delovnem dnevu.

Čiščenje poslovnih prostorov

Poleg čiščenja hiše vam naše podjetje nudi tudi druge oblike čiščenja. Čiščenje poslovnih prostorov je mogoče izvajati tedensko ali dnevno. Vedno poskrbimo za celotno čiščenje poslovnih prostorov, kamor spadajo tudi hodniki, vhodi in predprostori, praznenje košev, čiščenje tehnične opreme, kuhinje in sanitarij. Po želji lahko očistimo tudi okna, vrata, omare in radiatorje.
Naše področje dela se ne ustavi pri čiščenju poslovnih prostorov, saj poskrbimo tudi za čiščenje objektov, industrijskih obratov ter čiščenje izobraževalnih ustanov, kot so vrtci in šole. Ne smemo pa pozabiti na čiščenje zdravstvenih ustanov, česar se tudi lotimo. Seveda ne smemo pozabiti na generalna čiščenja, kjer vaše prostore očistimo temeljito in skrbno od stropa do tal.
Cene čiščenja poslovnih prostorov, hiše in drugih čiščenj si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi druge uporabne informacije. Čiščenje objektov še nikoli ni bilo tako enostavno! Nudimo tudi vzdrževanje stavb in objektov. Za več dodatnih informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

ČIŠČENJE OKEN IN PREPROG

VAROVANJE