Čiščenje objektov


Čiščenje objekta predstavlja enega izmed najbolj zamudnih opravil. Zraven tega, da so dela čiščenja objektov zamudna, navadno zahtevajo tudi dosti truda, saj jih je potrebno opraviti zelo natančno. Prav zato je najbolje čiščenje objekta prepustiti strokovnjakom na čistilnih servisih.

Čiščenje objektov in nepremičnin

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE BLOKOV IN STANOVANJ

Čiščenje hiš in drugi stanovanjskih objektov po ugodni ceni

V podjetju Valina vam ponujamo čiščenje različnih objektov. Lahko se odločite za čiščenje hiše oz. stanovanja. Pri tem bomo izpolnili vsa vaša pričakovanja. Medtem, ko boste vi počeli stvari, ki vas veselijo, bo vaš dom zasijal v čistoči in redu. Ko se boste vrnili, boste lahko uživali v čistoči vašega doma. Čiščenje stanovanjskih objektov je cenovno ugodno, storitve čiščenja pa so kakovostne. Zraven čiščenja hiš oz. stanovanj vam ponujamo tudi čiščenje javnih prostorov. Lahko se odločite za čiščenje zdravstvenih prostorov ali za čiščenje industrijskih objektov. Seveda vam ponujamo tudi možnost čiščenja vrtcev, šol ter domov za ostarele.

Ne samo čiščenje objektov, pač pa tudi globinsko čiščenje pohištva

Zraven čiščenja objektov pa vam ponujamo tudi generalno čiščenje pohištva. Zelo zahtevno je predvsem čiščenje oblazinjenega pohištva, sploh čiščenje sedežnih garnitur. V primeru, da potrebujete globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča ali oblazinjenih stolov, smo pravi naslov za vas. Globinsko čiščenje je precej zahtevna naloga, ki za pravilno in kakovostno izvedbo zahteva uporabo profesionalnih strojev za globinsko čiščenje, profesionalna čistilna sredstva in seveda strokovno znanje. Pri nas vam ponujamo prav to!

Čiščenje zdravstvenih domov in poslovnih prostorov

Informacije o čiščenju hiš in drugih objektov lahko najdete na naši spletni strani

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki, ki jo najdete na naši spletni strani. Pišete nam lahko tudi po e-mail naslovu. Na vprašanja odgovarjamo hitro in natančno.
Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko s strokovnjaki pogovorite o storitvi, ki si jo želite naročiti. Ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri odločitvi, katero storitev pravzaprav potrebujete. Hkrati vam bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam o čiščenju hiš še porajajo.

UKVARJAMO SE TUDI Z UPRAVLJANJEM OBJEKTOV