Ponujamo vam kakovostno tehnično upravljanje nepremičnin


V večstanovanjskih hišah, blokih ali drugih funkcionalnih prostorih poskrbimo za tehnično upravljanje nepremičnine, njeno urejanje ter za vzdrževanje skupnih prostorov. V tehnično upravljanje nepremičnin spada več del. Te lahko razdelimo v več področij:
- tehnične storitve,
- organizacijske storitve,
- finančno-računovodske storitve.


Samo tehnično upravljanje nepremičnine zajema vzdrževanje in obnavljanje nepremičnine, pripravo načrta in oddajanje letnih poročil, posredovanje v primeru konfliktov med etažnimi lastniki, vodenje evidenc o lastnikih in najemnikih ter o plačevanju njihovih prispevkov. Prav tako v okviru tehničnega upravljanja nepremičnine organiziramo zobre lastnikov in skrbimo za posredovanje podatkov upravnim organom.


Tehnično upravljanje nepremičnine zagotavlja izkušen upravnik večstanovanjske hiše


Že slovenska zakonodaja določa, da morajo sostanovalci v večstanovanjski hiši, v kolikor ima stavba več kot dva etažna lastnika in več kot osem posameznih delov, določiti upravnika večstanovanjske hiše, ki bo skrbel za vzdrževanje skupnih prostorov in za rezervni sklad, ki je namenjen zbiranju sredstev lastnikov stanovanj v večstanovanjskih stavbah, za njihovo vzdrževanje. Upravnik večstanovanjske hiše bo posredoval tudi v primeru spora med ostalimi etažnimi lastniki. Pomagal bo tudi pri porazdelitvi in morebitni izterjavi obveznosti. Upravnik večstanovanjske hiše mora vsaj enkrat letno izdati letno poročilo o upravnikovem delu in s tem zagotoviti jasen pregled nad svojim delovanjem vsem etažnim lastnikom v stavbi.

VEČ O UPRAVLJANJU STAVB IN OBJEKTOV SI PREBERITE TUKAJ!


V našem podjetju vam ponujamo tehnično upravljanje nepremičnin, ki ga vodijo iznajdljivi, natančni, zanesljivi in z večletnimi izkušnjami opremljeni upravniki večstanovanjskih hiš. Izbirate lahko med upravniki blokov, upravniki poslovnih zgradb, šol ali vrtcev pa tudi drugih funkcionalnih zgradb. Upravniki lahko svoje delo opravljajo kar v Ljubljani. Seveda nam osrednja lega podjetja zagotavlja, da lahko upravniki svoje delo kakovostno opravljajo tudi izven Ljubljane.


Pokličite nas ali nam pošljite vprašanja po e-pošti, ki jo najdete zapisano na naši spletni strani: http://www.valina.si/. Z veseljem se bomo pogovorili o vaših potrebah in vam svetovali, katero storitev pravzaprav potrebujete.

upravljanje objektov valinatehnično upravljanje nepremičnin