Čiščenje poslovnih prostorov - profesionalno, natančno in ugodno!


Ker dan danes večino svojega časa preživimo na delovnem mestu, je zelo pomembno, da se v delovnih prostorih dobro počutimo. V večini podjetji postaja stalna praksa, da čiščenje poslovnih prostorov prepustijo zunanjim čistilnim servisom. Slednje je zelo časovno in finančno ekonomično, saj čistilni servis prevzame odgovornost za čistočo in vzdrževanost prostorov. Prednost pa prinaša tudi strokovno in natančno opravljeno delo, ki ga med čiščenjem prostorov čistilni servis zagotavlja.

Čiščenje poslovnih prostorov in pisarn

Čiščenje poslovnih prostorov po ugodni ceni

V podjetju Valina vam ponujamo čiščenje poslovnih prostorov po ugodni ceni. V današnjem svetu je kakovost opravljenih storitev izvajalca ena izmed najbolj iskanih kvalitet ponudnika storitve. Pri nas bomo čiščenje poslovnih prostorov opravili natančno, kakovostno in v dogovorjenem času. Poskrbimo za dnevno in tudi tedensko čiščenje poslovnih prostorov. V vsakodnevno čiščenje poslovnih prostorov spadajo storitve kot so čiščenje sanitarijev, sesanje oz. pomivanje pisarn, hodnika, predprostorov ter vhodov, praznjenje košev za smeti, čiščenje tehnične opreme, čiščenje kuhinje, pospravljanje posode in brisanje vseh delovnih površin. Med tedenske storitve čiščenja poslovnih prostorov spadajo menjava vrečk v koših za smeti, ometanje pajčevin ter temeljito čiščenje sanitarij. V okviru storitev čiščenja poslovnih prostorov se lahko dogovorimo tudi za čiščenje stekel na oknih, čiščenje omar, vrat in radiatorjev ter za strojno čiščenje tal.

Cene čiščenja poslovnih prostorov so izjemno nizke

Kontaktirajte nas še danes in se prepričajte o cenah čiščenja poslovnih prostorov. Dosegljivi smo vam po telefonu in e-mail naslovu. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko obiščete v naši poslovalnici, kjer vam bomo nanje z veseljem odgovorili. Ob prihodu nas povprašajte o cenah čiščenja poslovnih prostorov. Cenik čiščenja poslovnih prostorov lahko najdete tudi na naši spletni strani. Čiščenje prostorov zahteva izredno natančnost in učinkovitost, ki vam jo v našem podjetju zagotavljamo. Ponujamo vam najugodnejše čiščenje poslovnih prostorov v Ljubljani. Kontaktirajte nas in nas povprašajte po ponudbi ter naročite čiščenje poslovnih prostorov za svoje podjetje še danes.

Čiščenje prostorov v nepremičninah