Čiščenje poslovnih prostorov opravljamo hitro in natančno

natančno čiščenje objektov

Čiščenje poslovnih prostorov je najbolje prepustiti profesionalcem, ki delo opravijo hitro in kakovostno. S pravimi čistili in aparati se dosegajo visokokvalitetni rezultati, ki so v skladu s predpisanimi higienskimi standardi. Normativi za čiščenje poslovnih prostorov so v pomoč strankam in izvajalcem, saj okvirno določajo pogostost, obseg ter načine čiščenja, do potankosti pa so opredeljeni v pogodbi, ki jo skleneta stranka in izvajalec del. V našem podjetju opravljamo redna dnevna, tedenska ali intervalna čiščenja, po naročilu pa izvajamo tudi obdobna generalna čiščenja poslovnih prostorov. Le-ta so bolj podrobna, saj obsegajo vse kar pri rednem čiščenju ni zajeto. Pri svojem delu se trudimo, da ne motimo delovnega procesa, naši rezultati pa zaposlene v podjetjih spodbujajo saj jim omogočajo prijetno delovno klimo. Poleg pisarn smo usposobljeni tudi za čiščenje športnih dvoran, industrijskih obratov, avtomobilskih salonov, mehaničnih delavnic, trgovskih centrov, konferenčnih in kinodvoran, katerih se je zaradi obširnih dimenzij potrebno lotiti drugače kot gospodinjstev in pisarn. Čiščenje zdravstvenih ustanov, torej bolnišnic, zdravstvenih domov in domov za starejše občane zahteva upoštevanje določenih pravil in posebnosti, zato delo prilagodimo tako kot od nas zahtevajo pravilniki.

čistilni servis

Želite, da vam pošljemo ponudbo za čiščenje poslovnih prostorov, šole ali vrtca, fakultete, hotela? Obseg naših storitev je velik zato na spletu izpolnite obrazec, opredelite vaše želje in zahteve ter nam pošljite povpraševanje za ceno čiščenja.

Zahtevajte ponudbo za kakovostno čiščenje poslovnih prostorov

V mnogih letih dela smo si pridobili ogromno izkušenj, ki jih pri svoji dejavnosti s pridom izkoriščamo. Dosledno upoštevamo normative za čiščenje poslovnih prostorov in se popolnoma prilagajamo naročnikom. Čisto in prijetno delovno okolje je za zaposlene nujno, ker vpliva na njihovo motivacijo, poleg tega pa je pomembno za ugled podjetja. Čiščenje poslovnih prostorov je usmerjeno v redna čiščenja, ki jih opravljamo enkrat, dvakrat, tudi do petkrat tedensko ter zajema brisanje prahu iz delovnih površin, okenskih polic, računalnikov, pometanje ali sesanje in mokro brisanje tal, praznjenje košev… Opravila so okvirna in jih z naročnikom lahko vedno dopolnimo ali spremenimo. Pogodbe, ki jih sestavljamo s strankami so individualne ter v skladu z zahtevami posameznega podjetja. Odgovorni se za posamezna dela odločijo na podlagi ponudbe za čiščenje poslovnih prostorov. Če se opredelite za mesečne obiske našega čistilnega servisa, opravila navadno zajemajo čiščenje vseh steklenih površin – oken, vrat, notranjih vrat, radiatorjev, pohištva, odstranjevanje pajčevin in drugih del po vaših zahtevah. Tudi v sanitarijah dosledno upoštevamo normative za čiščenje poslovnih prostorov, kateri so zanje še posebej strogi. Naša skrb je natančno čiščenje toaletnih školjk, pisoarjev, umivalnikov, pomivanje stenskih in talnih ploščic, nameščanje toaletnega papirja, brisač in mila. Svoje delo opravljamo strokovno in pri čiščenju poslovnih prostorov vedno stremimo k popolnosti.

generalno čiščenje poslovnih prostorov

Cena generalnega čiščenja poslovnih prostorov je zelo konkurenčna

Generalno čiščenje poslovnih prostorov zajema čiščenje vseh tistih predelov, ki so težje dostopni in se pri dnevnem ali tedenskem delu izpustijo. Skupaj z naročnikom se izdela načrt kako bo delo potekalo in določi termin. Pri generalnem čiščenju se navadno stranke odločijo za strojno čiščenje in zaščitno mazanje tal, globinsko čiščenje tekstilnih oblog (tepihov, pisarniških stolov, sedežnih garnitur), pomivanje luči, visokih omar, cevi raznih napeljav in drugih mest, pri katerih je dostop otežen. Ne glede na to ali se odločite za dnevna, tedenska ali generalna čiščenja poslovnih prostorov, morate vedeti, da pri delu vedno sledimo predpisanim normativom, uporabljamo kakovostna čistila in prevzamemo vso skrb za čistočo. Naši zaposleni so strokovno usposobljeni, natančni, pošteni in prijazni. Stremimo za tem, da stranke obdržimo in se vedno maksimalno potrudimo. Če razmišljate, da bi najeli profesionalne čistilce nam pošljite povpraševanje za ceno, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času poslali ponudbo za čiščenje poslovnih prostorov, prilagojeno posebej za vas.