Čiščenje žaluzij s profesionalnim čistilnim servisom Valina

Čiščenje žaluzij je dolgotrajno in težko opravilo, ki zahteva veliko potrpljenja in izkušenj, če želimo, da je končen rezultat resnično brezhiben in brezmadežen. Delo si lahko bistveno olajšate s profesionalnim čistilnim servisom Valina, v katerem imamo s čiščenjem žaluzij veliko izkušenj, ob tem pa opravljamo tudi druge sorodne storitve, med katerimi so čiščenje poslovnih prostorov, javnih ustanov, industrijskih salonov in mehaničnih delavnic, čiščenje domov, čiščenje sedežne garniture, čiščenje preprog, čiščenje oken na višini, čiščenje aluminijastih in strešnih oken ter čiščenje klasičnih oken. Cena je ugodna, vse storitve pa so opravljene hitro in strokovno!

čiščenje žaluzij strešnih oken


Kakšna je cena čiščenja oken?

Cena čiščenja oken je odvisna od celotne storitve, ki jo potrebujete, na njo pa vpliva več dejavnikov:
- Vas zanima cena čiščenja oken doma ali v podjetju oziroma javni ustanovi (kjer je oken ponavadi več)?
- Vas ob ceni čiščenja oken zanima tudi čiščenje žaluzij?
- Vas zanima cena čiščenja standardnih oken ali morda čiščenje oken na višini, čiščenje aluminijastih oken ali čiščenje strešnih oken?

DEL ČIŠČENJA POSLOVNIH PROSTOROV JE TUDI ČIŠČENJE OKEN


Vabimo vas, da nas kontaktirate in sporočite čim več podatkov, v najkrajšem možnem času pa vam bomo vrnili ugodno ponudbo s ceno čiščenja oken in drugih storitev.


Kako poteka čiščenje žaluzij doma?

Čiščenja žaluzij se lahko seveda lotimo tudi sami. Najprej žaluzije previdno snamemo z oken (če so snemljive) ter si pripravimo mešanico primernega čistila in tople vode. Nato pa pričnemo s čiščenjem žaluzij tako, da z vlažno krpo povlečemo po vsaki letvi posebej. Ko končamo, počakamo, da se žaluzije posušijo in jih ponovno obesimo. Delo je precej zamudno in utrujajoče, ponavadi pa se skupaj z žaluzijami lotimo tudi čiščenja oken. Cena za čiščenje žaluzij v podjetju Valina bo nižja, kot si predstavljate, ob tem pa boste razbremenili sebe in svoj naporen delavnik. Zaradi profesionalnih čistil in opreme bo delo opravljeno tudi hitreje in kakovostneje. Prepričajte se sami! Kajti, ob upravljanju objektov, je zelo pomembno, da so prostori čisti, za kar poskrbi naš servis čiščenja objektov.

čiščenje oken na višini - cena