Čiščenje sedežne garniture kar doma

Čiščenja sedežne garniture se lahko lotimo sami, če imamo za to čas in voljo. Globinsko čiščenje sedežne garniture se priporoča vsakih 12 do 24 mesecev ter pogosteje, če imamo majhne otroke ali hišne ljubljenčke. Pred čiščenjem oblazinjenega pohištva preberemo navodila proizvajalca, od katerih nikoli ne odstopamo, saj lahko tako poškodujemo tkanino. Najprej površino dobro posesamo, nato na madeže nanesemo čistilo, primerno za dotičen material, ter površino rahlo zdrgnemo z gobico ali krtačo. Nato čiščenje sedežne garniture nadaljujemo s spiranjem, lahko pa se odločimo tudi za parno čiščenje. Za čiščenje sedežne garniture je pomembno tudi, da se vsakega madeža lotimo takoj, ko nastane, saj je odstraniti zasušeno umazanijo veliko težje, če ne nemogoče.

Globinsko čiščenje sedežne garniture in oblazinjenega pohištva

Prednosti globinskega čiščenja sedežne garniture

Globinsko čiščenje sedežne garniture bo iz vaše dnevne sobe odstranilo umazanijo, bacile in potencialne alergene, kar je še posebej pomembno, če imamo mahne otroke ali smo nagnjeni k alergijam. Z globinskim čiščenjem sedežne garniture osvežimo videz blaga, pri čemer je pomembno, da vse produkte najprej testiramo na manjšem delu. Večna ljudi, ki redno skrbi za svoje pohištvo, pa se zaveda, da življenjsko dobo oblazinjenega sedežnega pohištva podaljšamo tudi z rednim in primernim globinskim čiščenjem sedežnih garnitur, cenik za profesionalno globinsko čiščenje pa je gotovo nižji kot nakup novega kavča.

PROGRAM REDNIH GENERALNIH ČIŠČENJ


Zakaj za čiščenje sedežne garniture najeti profesionalce?

V profesionalnem servisu za globinsko čiščenje sedežne garniture Valina imamo izkušnje z različnimi materiali in tipi pohištva ter se uspešno spopademo s čiščenjem sedežne garniture ne glede na blago, tudi s čiščenjem usnjene sedežne. Za čiščenje oblazinjenega pohištva uporabljamo le netoksična čistila, ki bodo varovala vaše pohištvo, ob tem pa ostranila vso umazanijo in alergene. Imamo vrhunske stroje in pripomočke za globinsko čiščenje sedežne garniture, po našem delu je blago hitreje suho, ob tem pa čiščenje sedežne garniture opravimo tudi hitreje. Profesionalen čistilni servis vam olajša delo in prihrani čas, ki ga lahko preživite v družbi družine in prijateljev.

Čiščenje usnjene sedežne garniture

Podjetje Valina izvaja tako čiščenja stanovanj, kot tudi čiščenje ostalih objektov (na primer: čiščenje poslovnih prostorov).