Čiščenje težko dostopnih oken je za nas lahko opravilo


Naše podjetje nudi čiščenje tal, oken in ostalih površin v poslovnih prostorih, vzgojno izobraževalnih ustanovah, zdravstvenih ustanovah, športnih objektih, industrijskih obratih, trgovskih centrih in mnogih drugih objektih. Naš kader je strokovno usposobljen, zato zagotavljamo najvišjo raven naših storitve čiščenja. Pri svojem delu uporabljamo profesionalne stroje in produkte, ki so primerni za uporabo v vseh objektih, tudi tistih z najstrožjimi higienskimi standardi. Poleg notranjosti vašega doma, vam lahko uredimo tudi okolico, kar zajema pometanje talnih površin z zmogljivimi pometalnimi stroji, pranje asfaltiranih in tlakovanih površin, odstranjevanje odpadkov pri čemer upoštevamo pravilno ločevanje, ki je zakonsko obvezno. Po dogovoru opravimo tudi razna vrtnarska dela kot je košnja trave, obrezovanje grmovnic in ureditev gredic.

VEČ O ČIŠČENJU STANOVANJA >>>

Profesionalno čiščenje oken
Preproge vam temeljito globinsko očistimo s profesionalnimi stroji

Čiščenje oken v zasebnih ali poslovnih objektih predstavlja poseben izziv. Običajno nas stranke najamejo za pomivanje oken, ki se nahajajo na višinah, ki jih ni mogoče doseči brez lestve ali dvigala. V našem servisu imamo vso potrebno opremo, ki jo potrebujemo za izvedbo globinskega čiščenja. Okna temeljito umijemo in osušimo, tako da na steklu ne ostane popolnoma nič madežev. Poleg stekla, obrišemo tudi okvir okna, da pri odpiranju ne bi umazanija, ki se nabere na okvirju padla v notranjost prostora.

Za čiščenje preprog uporabljamo kvalitetne produkte, ki zagotavljajo odlične rezultate

Nudimo tudi strokovno čiščenje na domu, ki je lahko vsakodnevno ali periodično, kar se individualno dogovorimo s stranko. Stranke se najpogosteje odločijo za čiščenje preprog in čiščenje vzmetnic. V vzmetnicah se skozi leta nabere veliko umazanije, kot je odpadla koža in prah. Umazanija v kombinaciji s človeškim potom predstavlja idealne pogoje za razvoj pršic in plesni. Takšna postelja ne predstavlja zdravega okolja za spanec, ki mora biti kvaliteten, da se dobro počutimo čez dan. Jogije presesamo z globinskimi stroji, tako da temeljito odstranimo vso umazanijo. S specialnimi produkti odstranimo tudi trdovratne madeže, tako da je vaš jogi spet kot nov. Tudi na preprogah se nabere veliko različne umazanije, ki se ne da odstraniti z običajnim sesalcem. Trdovratno umazanijo in madeže odstranimo z vodnim sesalcem in z uporabo specialnih produktov. Vaše preproge bodo po obdelavi spet izgledale kot nove.

Učinkovito čiščenje tal

NUDIMO TUDI ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV