Čistilni servis, ki poskrbi za kvalitetno redno ali občasno čiščenje

Čistilni servis vam pomaga pri tem, da bo delo opravljeno hitreje, predvsem pa temeljiteje. Tako boste lahko sami čas in energijo posvetili drugim dejavnostim. Seveda pa to velja le v primeru, da izberete čistilni servis z izkušenim kadrom, usposobljenim za delo v najrazličnejših okoljih – obenem pa čistilni servis, ki poskrbi za primerna čistila in kjer imajo zaposleni na voljo najsodobnejše stroje ter pripomočke, ki so kos celo najtrdovratnejšim madežem. Vse opisano drži za čistilni servis Valina, kjer se lahko pohvalimo z izjemno bogatimi izkušnjami na tem področju, zaradi česar nam zaupajo številni posamezniki, podjetja in javne ustanove. Naš čistilni servis denimo sodeluje z mnogimi vrtci, osnovnimi in srednjimi šolami, zdravstvenimi ustanovami ipd. Tuje pa nam ni niti čiščenje trgovskih centrov, kinodvoran, telovadnic ter avtomobilskih salonov in avtomehaničnih delavnic.

čistilni servis Valina

Potrebujete čiščenje na domu? Naš čistilni servis je prava izbira!

Ena izmed storitev, ki jo pogosto izvajamo, je čiščenje na domu. V določenih primerih gre za redno izvedbo storitve, npr. enkrat tedensko oziroma po vnaprej dogovorjenem urniku, po želji pa vam na pomoč priskočimo le občasno, denimo za generalno čiščenje na domu. V tem primeru poskrbimo za vse površine v vašem stanovanju, od tal do stropa. Med drugim to pomeni, da očistimo luči na stropu, preproge, oblazinjeno pohištvo, okenska stekla in senčila. Po potrebi pa je možna še odstranitev starih premazov s talnih površin, nato pa nanos novega premaza. 

čistilni servis na domu

Vaše stanovanje bo na koncu zares brezhibno čisto, kar bo imelo nedvomno izredno pozitiven vpliv na vaše počutje in na zdravje oz. na splošno kakovost bivanja.

Tovrstne temeljite »generalke«, za katere je potrebna resnično vrhunska oprema, so zagotovo še posebej pomembne v gospodinjstvih, kjer bivajo alergiki. Pršice, prah in druga umazanija namreč ljudem, ki se spopadajo z alergijami, povzročajo ogromno težav. A na srečo vam naš čistilni servis pomaga, da se tovrstnim težavam zelo preprosto izognete.

V čiščenje poslovnih prostorov so zajete najrazličnejše storitve

Med zelo pogostimi nalogami, s katerimi se srečuje naš čistilni servis, je seveda tudi čiščenje poslovnih prostorov. Opravila, ki so vključena, je mogoče razdeliti v dve večji skupini, in sicer na tista, ki se izvajajo vsakodnevno, in na tista, ki so praviloma potrebna enkrat tedensko. Tako vsakodnevno čiščenje poslovnih prostorov običajno zajema sanitarije, sesanje in brisanje tal, praznjenje košev ter brisanje prahu z miz in drugih delovnih površin. Enkrat tedensko pa pridejo praviloma na vrsto še dela, kot je ometanje pajčevine – če želite, pa poskrbimo še za stekla, radiatorje ipd. Med pomembne odlike, zaradi katerih je naš čistilni servis izjemno cenjen, namreč sodi prav to, da smo zelo prilagodljivi in da prisluhnemo potrebam vsake stranke. Obilica izkušenj in stalno nadgrajevanje znanja nam omogočata, da se uspešno spopademo z najrazličnejšimi nalogami. Med drugim vam čistilni servis Valina ponuja tudi ločevanje oziroma zbiranje odpadkov, ki poteka v skladu s certifikatom ISO14001:2008.

čiščenje poslovnih protstor Valina

Specifikam industrijske panoge prilagojeno čiščenje objektov

Naš čistilni servis je prava izbira tudi v primeru, da potrebujete čiščenje objektov, kjer poteka industrijska proizvodnja. Za tovrstno delo je vsekakor potrebna uporaba še posebej učinkovitih pripomočkov, predvsem tehnološko dovršenih strojev, hkrati pa mora biti osebje natančno seznanjeno s specifikami posamezne panoge. Ker čistilni servis Valina zaposluje strokovnjake, kot so dip. san. ing. in dipl. univ. ing. kemijske tehnologije, to ne bo težava. Upoštevali bomo vse vaše posebne zahteve, kar bo zagotovilo zares vrhunsko izvedbo storitve. Po dogovoru čiščenje objektov zajema še dela v okolici stavbe, npr. pranje tlakovanih in asfaltiranih površin ter celo različna vrtnarska opravila. Kot vidite, vam torej naš čistilni servis ponuja resnično raznolik nabor storitev. Če se zanimate za naše storitve, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran in izpolnite poseben obrazec ali da nas pokličete. Podrobneje vam bomo predstavili dejavnosti, s katerimi se ukvarja naš čistilni servis, nato pa bomo skupaj oblikovali načrt, ki bo ustrezal vsem vašim potrebam.

KONTAKTIRAJ PODJETJE TUKAJ