Čiščenje preprog - profesionalno, hitro in ugodno!

Čiščenje preprog je težko opravilo, ki ga je gotovo najbolje zaupati profesionalcem. V čistilnem servisu Valina poskrbimo za kvalitetno in ugodno čiščenje poslovnih prostorov, industrijskih obratov, zdravstvenih zavodov in javnih ustanov, opravljamo pa tudi temeljito čiščenje na domu. Za delo imamo na voljo profesionalna čistilna sredstva, primerno opremo in dovolj kadra, tako da se lahko lotimo kateregakoli projekta. Čiščenje na domu pomeni razbremenitev posameznika ter hitro opravljene storitve, tudi kadar gre za generalno čiščenje na domu ali zahtevnejše čiščenje preprog, ob tem pa bo učinek bistveno kvalitetnejši, kot če bi se dela lotili sami. Generalno čiščenje celotnega stanovanja! Najemite nas!

PROFESIONALNO ČIŠČENJE PROSTOROV - CENIK


Ugodno čiščenje na domu

Marsikdo po napornem delovniku nima ne časa ne energije še za čiščenje stanovanja in v tem primeru pomeni najem profesionalnega čistilnega servisa za čiščenje na domu pravo olajšanje. V podjetju Valina bomo za vas poskrbeli za:

  • kvalitetno čiščenje preprog,
  • temeljito čiščenje sedežne garniture in
  • čiščenje žaluzij in oken ter ostalo čiščenje na domu po vaših željah.


Med pogostejšimi storitvami, ki jih opravljamo, je čiščenje preprog po ugodni ceni, sploh v primerjavi z nakupom nove preproge. Čiščenje opravimo temeljito in strokovno, specializirani pa smo tudi za čiščenje perzijskih preprog.

Generalno čiščenje stanovanj


Samostojno čiščenje preprog

Kadar gre za lažje čiščenje, manjše površine ali nezahtevnejše materiale, se lahko čiščenja preprog lotimo seveda kar sami. Površino najprej dobro posesamo, nato pa s primernim čistilom nežno zdrgnemo madeže in površino dobro speremo. Bistvenega pomena je, da skušamo madeže odpraviti takoj, ko se pojavijo, in jim ne dovolimo, da se posušijo. Kadar se želimo znebiti neprijetnega vonja, se lahko čiščenja preproge lotimo tudi tako, da jo po vsej površini posujemo s sodo bikarbono, počakamo nekaj ur, najbolje kar čez noč, nato pa površino dobro posesamo. Omenjeni postopki niso primerni za čiščenje perzijskih preprog, ki so občutljivejše ter zahtevajo več pozornosti in previdnosti. Zahtevnejše projekte čiščenja preprog vseeno prepustite profesionalcem v čistilnem servisu Valina!

Čiščenje preprog na domu