Generalno čiščenje po naročilu - kvaliteta in ugodna cena


Podjetje Valina, družba za varovanje in čiščenje d.o.o. s sedežem v Ljubljani ima 25-letno tradicijo pri opravljanju dnevnih in generalnih čiščenj, čiščenju stanovanj, čiščenju poslovnih prostorov, vzgojno varstvenih ustanov, zdravstvenih ustanov, trgovskih centrov, kinodvoran in športnih objektov. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu in kaj je lepše od kvalitetno počiščenega stanovanja ali hiše. Nudimo generalna čiščenja posameznih prostorov (kopalnice, kuhinje itd) ali celotnega doma, v naši ponudbi pa lahko najdete tudi specialna čiščenja in redna čiščenja prostorov. V kolikor vas zanimajo cene posameznih čiščenj obiščite spletni cenik ali nas konatktirajte.

VEČ O NAŠIH STORITVAH ČIŠČENJA


Generalno in redno čiščenje prostorov

BI radi naredili generalno čiščenje stanovanja ali hiše, pa nimate časa. oz. bi radi kvalitetno opravili delo, pa ne veste kako? Podjetje Valina ima rešitev za vas. Nudimo generalno čiščenje doma, od kopalnice, spalnic do kuhinje in ostalih prostorov po izjemno ugodni ceni. Čiščenje doma se izvaja po naročilu, v obsegu in terminu, ki se ga pred izvajanjem določi s stranko. Naši strokovnjaki uporabljajo pri generalnem čiščenju posebna čistila, ki so namenjena odstranjevanju trdovratnejših madežev, zato je naše čiščenje izjemno kvalitetno. Poskrbimo za čistočo vseh površin od stropa do tal. Poleg generalnega čiščenja nudimo tudi redno čiščenje, ki se izvaja mesečno, nekajkrat tedensko ali vsak dan odvisno od dogovora s stranko.

Generalno čiščenjeGeneralno čiščenje stanovanja

CENIK ČIŠČENJA POSLOVNIH PROSTOROV


Čiščenje doma - ugodno in kvalitetno do čiste hiše ali stanovanja

V podjetju Valina delimo mnenje, da ni nič lepšega od čiste hiše ali stanovanja. Nudimo kvalitetna čiščenja po strankam prijazni ceni, naše delo pa je opravljeno hitro in kvalitetno. Ne glede na to ali se odločite za generalno, redno ali specialno čiščenje boste z našim delom izjemno zadovoljni. V kolikor imate glede čiščenja doma kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte preko telefona ali emaila ali pa se oglasite osebno na sedežu podjetja. Mi smo pravi naslov za generalno čiščenje.