Kvalitetno čiščenje oken, žaluzij in zunanjih površin po ugodni ceni

Čiščenje oken na višini cena
V podjetju Valina se ukvarjamo s čiščenjem poslovnih prostorov, zdravstvenih in vzgojnih ustanov, industrijskih obratov in čiščenjem gospodinjstva. Pri čiščenju gospodinjstva se lahko dogovorimo tudi za redna čiščenja oken, čiščenje žaluzij in čiščenje oken na višini. Naše storitve so dostopne po ugodnih cenah. Ker se zavedamo, da je čistoča pomemben dejavnik za zdravo bivanje in zdravo okolje, svoje delo čiščenja opravljamo strokovno, hitro, kvalitetno in zanesljivo. V čistilnem servisu Valina pri svojem delu uporabljamo najboljša čistila, stroje in pripomočke, ki zagotavljajo popolno čistočo. Če vas zanima več o čiščenju oken in žaluzij, čiščenju zunanjih površin in čiščenju oken na višini, nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca. Ponudbo s ceno vam bomo poslali v najkrajšem možnem času.

V našem podjetju vam ponujamo redna čiščenja oken in žaluzij, lahko pa se odločite tudi za generalno čiščenje stanovanja ali hiše. Cena naših storitev je izredno ugodna, storitev pa kakovostno opravljena, o čemer so se prepričali že mnogi posamezniki. Čiščenje oken lahko poteka dnevno ali nekajkrat tedensko, odvisno od dogovora. Poleg čiščenja oken pa vam ponujamo tudi čiščenje žaluzij, ki marsikateri gospodinji predstavlja nočno moro. Vendar ne skrbite. S primernimi čistili in preprati bodo vaše žaluzije kot nove. Poleg čiščenja oken, ki ga izvajamo tudi na višini, pa lahko očistimo tudi notranje in zunanje površine hiše.

Čiščenje zunanjih površin vašega stanovanja

Če se tudi vam zdi, da nikakor ne najdete časa, da bi generalno očistili vaše stanovanje ali hišo, da za čiščenje oken na višini nimate primerne opreme in čistil, da vam čiščenje zunanjih površin predstavlja napor, potem ste lahko brez skrbi. V podjetju Valina bomo poskrbeli, da bo delo opravljeno hitro, učinkovito in predvsem cenovno ugodno. S čiščenjem s profesionalnimi čistili bomo poskrbeli, da bodo vaša okna ponovno popolnoma čista, da bodo zunanje površine snažne in čiste, da bodo vaše žaluzije čiste in sijoče. Pokličite nas in nam prepustite delo čiščenja oken ali generalnega čiščenja stanovanja, hiše ali zunanje okolice.

Več o čiščenju preprog: https://www.vsi.si/valina/ciscenje-preprog

ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV

GLOBINSKO ČIŠČENJE

Čiščenje oken in žaluzij