Čiščenje oken, preprog, vzmetnice, tal: kvalitetno čiščenje na domu

Čiščenje oken in čiščenje preprog, kakor tudi čiščenje vzmetnice ali tal, je za marsikoga prava nočna mora, še posebno, če za čiščenje nimate časa ali pa se ubadate s trdovratnimi madeži, za čiščenje katerih nimate primernih čistil. Dovolite, da mi za vas poskrbimo za čiščenje na domu. V podjetju Valina, družbi za vzdrževanje in čiščenje d. o. o., ki ima sedež v Ljubljani, se ukvarjamo z globinskimi, generalnimi, rednimi in občasnimi čiščenji prostorov. Globinsko čiščenje opravljamo posamezno ali v okviru globinskega čiščenja po predhodnem dogovoru. Specializirani smo za čiščenje zdravstvenih ustanov, z veseljem pa bomo poskrbeli tudi za čiščenje oken na vašem domu. Naša ponudba zajema različne vrste čiščenja, med drugim tudi globinsko čiščenje sedežnih garnitur in čiščenje preprog. Na vašo željo pa lahko počistimo tudi ostale stvari v vašem stanovanju ali hiši kot na primer vzmetnice ali tla. Če se zanimate za najem našega servisa za čiščenje, lahko vse kontaktne podatke najdete na naši spletni strani.

Čiščenje oken

Kvalitetno čiščenje oken: pogled na vašo okolico bo lepši skozi čista okna

V podjetju Valina vam ponujamo ugodno ceno za čiščenje stanovanja oziroma čiščenje oken na vašem domu. Odločite se lahko tudi za čiščenje ostalih elementov in površin, in ne le za čiščenje oken. Glede na vaše želje in potrebe se lahko dogovorimo za redna čiščenja oken in žaluzij, ki potekajo 2 ali 3 krat tedensko, ali pa se odločite za generalno čiščenje stanovanje, kjer bomo poleg čiščenja oken temeljito očistili tudi tla in ostale površine. Zavedamo se, da je le čisto okolje zdravo okolje za bivanje, zato k čiščenju oken in ostalih površin pristopamo resno, svoje delo pa opravimo hitro, učinkovito in kvalitetno. Pri svojem delu uporabljamo najboljša čistila in premaze, zato vam zagotavljamo popolno čistočo. Ponujamo vam tudi čiščenje oken na višini.

Generalno čiščenje na domu: za sijoč dom od tal do stropa

Če se odločite za generalno čiščenje hiše ali stanovanja, vam zagotavljamo, da bo vaš bivalni prostor zasijal. Ponujamo vam kvalitetno čiščenje na domu, ki zajema tudi čiščenje stropnih luči, cevi, pohištva, oblazinjenega pohištva, stekel, oken in žaluzij, zaves, čiščenje preprog in vseh talnih površin. Generalna čiščenja na domu izvajamo po predhodnem dogovoru z naročnikom, zato so termini fleksibilni. Vsa vprašanja o čiščenju oken ali preprog ter ostalemu čiščenju nam lahko zastavite preko spletnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Čiščenje preprog: profesionalno čiščenje preprog po ugodni ceni

Čiščenje preprog je lahko prava nočna mora, še posebno, če nimate primernih čistil. Predvsem pa vam lahko čiščenje preprog in vzmetnic vzame kar nekaj dragocenega časa. Če potrebujete profesionalno in cenovno ugodno čiščenje preprog, je Valina pravi naslov za vas. Čiščenje opravimo strokovno in temeljito, specializirani pa smo tudi za čiščenje perzijskih preprog. Poleg čiščenja preprog bomo poskrbeli za kvalitetno čiščenje vzmetnic in oblazinjenega pohištva. Ne zapravljajte dragocenega časa za zamudno čiščenje, ki nima pravih učinkov. Raje pokličite nas. Prepričani smo, da boste nad našo storitvijo več kot zadovoljni. Vse informacije o čiščenju oken, tal, preprog in čiščenju na domu so vam na voljo na naši spletni strani, kjer se nahaja tudi spletni obrazec za vaša vprašanja.

Čiščenje preprog

Ugodna cena čiščenja vašega doma

Če nimate časa za generalno čiščenje vašega doma, od tal do stropa, pokličite nas. Ponujamo vam cenovno ugodno in kvalitetno storitev, nad katero boste zagotovo navdušeni. Poleg osnovnega čiščenja v vašem domu (tla, okna itd.) pa se bomo lotili tudi specialnih čistilnih opravil, kot je na primer čiščenje žaluzij. Pri generalnem čiščenju uporabljamo specialna čistila (na primer čistila za odstranjevanje trdovratnih madežev, maščobe ipd.). Pokličite nas na telefonsko številko 01 586 30 00 in se dogovorite za termin.