Čiščenje preprog - kvalitetno, hitro in učinkovito


Podjetje Valina s polnim imenom Valina, družba za vzdrževanje in čiščenje d.o.o. se ukvarja z generalnimi in rednimi ter občasnimi čiščenji preprog, sedežnih garnitur, žaluzij in ostalih stvari v stanovanjih in hišah. Čistilni servis se je specializiral za čiščenje zdravstvenih ustanov, kjer zagotavljamo najvišji nivo čiščenja z našim strokovnim kadrom. Glede čiščenja preprog in sedežne garniture se lahko dogovorimo za redna čiščenja, ki lahko potekajo tedensko ali mesečno, ali pa se odločite za generalno čiščenje vseh prostorov in stvari. Smo prilagodljivi, saj se zavedamo da je zadovoljstvo strank na prvem mestu in z veseljem ugotavljamo, da smo pri tem zelo uspešni.

Čiščenje preprog in tal


Čiščenje preprog in ostalih stvari - redno ali generalno

Nimate časa za redno čiščenje prostorov v vašem stanovanju ali pa imate veliko prostorov v hiši? Greste na dopust, pa bi se radi odločili za generalno čiščenje? V podjetju Valina poskrbimo za vsako željo. Nudimo dnevna oz. tedenska čiščenja preprog, sedežnih garnitur in ostalih stvari v prostoru po dogovoru, od 1x mesečno do 2x-3x tedensko. Čiščenje preprog je hitro, učinkovito, kvalitetno in na voljo po ugodni ceni, odstranimo tudi izjemno trdovratne madeže. Poleg rednega čiščenja preprog nudimo tudi kvalitetno generalno čiščenje stanovanj in hiš, ki seveda obsega tudi čiščenje preprog. Ne pozabimo pa tudi na čiščenje oken oz. čiščenje žaluzij.

NUDIMO TUDI ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV

Čiščenje sedežne garniture - odstranimo tudi najbolj trdovratne madeže

V podjetju Valina smo specializirani za generalna čiščenja, kjer s posebnimi čistili poskrbimo za čistočo od stropa do tal, vključno s sedežno garnituro. Ravno čiščenje sedežnih garnitur je po navadi izjemno zahtevno, saj se nemalokrat zgodi da nam ob večerji pred televizijo na sedežno garnituro padejo ostanki mastne hrane ali rdečega vina. V kolikor gre za tekstilne obloge opravimo globinsko čiščenje, drugače pa s posebnimi čistili poskrbimo, da je čiščenje sedežne garniture izjemno učinkovito in so madeži le še oddaljena preteklost. Kontaktirajte nas in si zagotovite kvalitetno čiščenje sedežne garniture in preprog v stanovanju in hiši.

Čiščenje žaluzij