Čiščenje na domu - s čistimi žaluzijami do lepega pogleda

Čiščenje doma se zdi zelo preprosto opravilo, dokler se ga ne lotimo sami. Velikokrat ne vemo niti, kje začeti ter kako očistiti določene površine, kot so tla in žaluzije. V kolikor je čiščenje doma postalo naša rutina, potem zagotovo ne bomo mogli spregledati prahu, ki se je na površinah nabral zgolj nekaj dni po čiščenju. Ker pa so rezultati odvisni od časa, s katerim razpolagamo in od motivacije, ki jo imamo, si je včasih dobro pridobiti pomoč in se odločiti za strokovnjaka, ki bo opravil čiščenje na domu. Čeprav smo to pomembno opravilo še nekaj let nazaj opravljali v lastni režiji, nam to danes ni več potrebno. Ob generalnem čiščenju se je konec tedna zbrala vsak družina in prav vsakdo je imel svoje naloge. Časi se spreminjajo, spremenil pa se je tudi življenjski tempo, ki nam onemogoča, da bi čiščenje doma vsak teden uvrstili na svoj urnik. Dejstvo je, da vse več ljudi, ne le starejših, potrebuje pomoč. Strokovnjaki iz podjetja Valina se bodo z veseljem lotili čiščenja na vašem domu. Spregledali pa ne bodo niti žaluzij, ki so krhke, ob neustrezni tehniki pa zelo hitro poškodujemo lamele, zaradi česar žaluzija nima več popolnega izgleda ali pa je izgubila na svoji funkcionalnosti.

Generalno čiščenje stanovanja

Čiščenje doma

Ne dovolite, da se čiščenje doma sprevrže v nočno moro

Se vsakič, ko je na vrsti čiščenje, v vaš vsakdan prikrade slaba volja? Generalno čiščenje na domu s strokovnjaki iz podjetja Valina je prava rešitev, ki od nas ne zahteva tratenja dragocenega časa in napora, saj bodo namesto nas vse opravili pravi profesionalci. Samo pomislite na žaluzije, ki zahtevajo čiščenje z obeh strani, pri katerem brez uporabe primernih pripomočkov ne dosežemo želenih rezultatov. Ker so žaluzije velikokrat zelo krhke, je uporaba posebnih pripomočkov za čiščenje na domu nujna, sicer hitro povzročimo škodo, zaradi katere žaluzije nenadoma ne bodo več funkcionalne. Strokovnjaki, ki se s čiščenjem na domu ukvarjajo vsak dan, svoje delo opravijo hitro in profesionalno, s čemer vedno pozitivno presenetijo svoje stranke. Pomanjkanje časa je še posebej naporno za ljubitelje čistoče, zato bo vsaka pomoč pri čiščenju na domu prišla prav.

Izbirajte med rednim in generalnim načinom čiščenja na domu

V kolikor pomoč pri čiščenju potrebujete le občasno, se lahko odločite za generalno čiščenje na domu, če pa se s pomanjkanjem časa srečujete vsak teden, vam je na voljo redno oziroma dnevno čiščenje na domu. Čistoča ni pomembna le v javnih ustanovah, temveč ogromno prispeva k dobremu počutju v lastnem domu. Le s čiščenjem svoj dom spremenimo v kraj, v katerem se bomo dobro počutili. V različnih prostorih se zadržujejo različni povzročitelji okužb, ki jih je s površin potrebno redno odstranjevati. Nahajajo se na pohištvu, tleh in celo žaluzijah! Skrb za čist dom je bila nekoč na plečih družinskih članov, danes pa jo lahko prepustimo strokovnjakom iz čistilnega servisa Valina, v katerem je delo vedno profesionalno opravljeno. Dogovorimo se lahko za redna čiščenja oken in žaluzij na domu, ki potekajo dnevno ali 2x-3x tedensko in so odvisna od dogovora ali pa se odločite za generalno čiščenje hiše, kjer se lotimo čiščenja oken oziroma vseh površin od stropa do tal. V našem podjetju se zavedamo, da je čistoča izjemno pomemben dejavnik za zdravo okolje vas in vaše družine.

Čiščenje stanovanja