Pošlji povpraševanje

Vam zmanjkuje časa za čiščenje? Poznamo rešitev.

Čiščenje nam lahko vzame zares veliko časa – pa naj gre za čiščenje na domu, čiščenje pisarn, vzgojno izobraževalnih ali zdravstvenih ustanov, zato je dobro, da se obrnemo na čistilni servis, ki bo delo postoril namesto nas, poleg tega pa bo delo opravljeno profesionalno in natančno.

V čistilnem servisu Valina ponujamo profesionalno in natančno čiščenje. Stranke se lahko pri nas odločajo med različnimi storitvami saj ponujamo tako čiščenje na domu kot tudi čiščenje poslovnih prostorov, šol in drugih izobraževalnih ustanov, pa tudi večjih industrijskih obratov. Stranke se lahko pri nas odločijo za redno čiščenje ali pa za generalno čiščenje. Redno čiščenje je lahko dnevno, tedensko ali mesečno. Pri tem očistimo površine, kot so tla, police, mize in sanitarije, medtem ko generalno čiščenje vsebuje tudi čiščenje oblazinjenega pohištva, oken, okenskih polic in drugih objektov.

V podjetju Valina svojim strankam ponujamo naslednje vrste čiščenja:

 • dnevno in generalno čiščenje;
 • čiščenje poslovnih prostorov;
 • čiščenje vzgojno varstvenih ustanov;
 • čiščenje zdravstvenih ustanov;
 • čiščenje industrijskih obratov in okolice;
 • čiščenje avtomobilskih salonov in mehaničnih delavnic;
 • čiščenje trgovskih centrov, kinodvoran in športnih objektov;
 • čiščenje gospodinjstva.

V čistilnem servisu v Ljubljani bomo poskrbeli za to, da bodo natančno očiščene prav vse površine. V primeru različne oblazinjene garniture, preprog ali sedežnih garnitur, se lahko odločite tudi za storitev globinskega čiščenja s pomočjo katerega bomo poskrbeli, da bodo čiste tudi tkanine v vašem stanovanju ali v poslovnem objektu.

Čistilni servis LjubljanaGlobinsko čiščenje na domu

Profesionalen odnos

V našem čistilnem servisu se zavedamo, kako zelo pomemben je odnos s stranko in kako zelo pomembni so občutki, ki jih ima stranka ob izvajanju naše storitve. Prav zato smo poskrbeli, da je naše osebje podkovano s strokovnim znanjem, ki ga dopolnjujejo in izpopolnjujejo na rednih izobraževanjih. Izpostavimo lahko tudi ekološka čistila, ki jih uporabljamo pri delu. Poleg tega si prizadevamo, da je osebje:

 • urejeno,
 • primerno opremljeno in usposobljeno,
 • izbiramo in nabavljamo kvalitetna in učinkovita čistila,
 • nenehno iščemo in uvajamo nove tehnologije čiščenja,
 • poleg rednega nadzora izvajamo še izredni, nenapovedan nadzor, tako da se kontrola vrši v dveh nivojih.

Posebno pozornost pa je potrebno nameniti tudi čistilom, ki jih uporabljamo. Vsa čistila so okolju prijazna, kar pomeni tudi, da so prijazna vsakemu posamezniku, hkrati pa odstranijo umazanijo in bakterije s površin, ki jih želimo očistiti.

Čiščenje šolskih prostorov

Otroci so naše največje bogastvo – tega se zavedamo prav vsi. Prav zato jim moramo nuditi varno okolje, v katerem se bodo lahko brezskrbno razvijali in rasli. S čiščenjem se ohranja dobro počutje otrok in njihovo zdravo okolje za bivanje. Prav zato v čistilnem servisu v Ljubljani tako vrtce kot tudi šole čistimo po točno izdelanem načrtu čiščenja za posamezne prostore, ki se izdela na podlagi predhodnega ogleda. Načrt vključuje za posamezne čistilne površine natančna navodila glede uporabe in pravilnega doziranja čistil, krp, gobic, veder, navodila za varno delo, navodila za vzdrževanje čistilne opreme, ravnanje z odpadki, zdravstvene, varnostne in okoljske vidike.

Čiščenje v skladu z normativi

Pomembno je poudariti tudi, da v našem čistilnem servisu čiščenje opravljamo v skladu z normativi in standardi, ki so predpisani na tem področju. Z naštetim našim naročnikom znižamo stroške dela in porabljenega materiala. V skladu s certifikatom ISO14001:2008 lahko pri naročniku poskrbimo za ločevanje oz. zbiranje odpadkov, ki jih nato v našem čistilnem servisu pravilno odlagamo v ustrezne zabojnike. Čiščenje lahko tako na domu kot tudi v pisarnah poteka nemoteno tudi v primeru manjkajočega osebja, saj ga v tem primeru nadomestimo z novim.

Če ste spoznali, da je potrebno vaše stanovanje ali poslovni prostor očistiti, nas kontaktirajte. Pohvalimo se lahko s posebno mobilno ekipo, ki se vam bo prilagodila in vas rešila skrbi, stanovanje pa bo po vrnitvi domov prijetno dišalo.