Čiščenje poslovnih prostorov, stanovanjskih objektov in okolice

Čiščenje poslovnih prostorov, ki ga izvajamo v podjetju VALINA, d.o.o. je lahko redno dnevno, 1x, 2x ali 3x tedensko ali občasno oz generalno. Po dogovoru glede pogostosti in obsega, vam v našem podjetju, zagotavljamo kvalitetno opravljene storitve. Dnevno vzdrževanje poslovnih, javnih, privatnih in skupnih prostorov obsega predvsem: odnašanje smeti, skrb za čistočo sanitarijev, brisanje prahu, pomivanje tal, stopnišč, hodnikov, vhodnih avl, kabin dvigal, stopniščnih ograj in ostalih drugih dogovorjenih dnevnih opravil, ki se jih skupaj z vami dogovorimo na podlagi vaših potreb. Generalno čiščenje privatnih in poslovnih prostorov vključuje kompletno pomivanje oz pranje: oken, stropnih luči, cevi, zaves, stekel, žaluzij in sedežnih usnjenih garnitur ter tudi negovanje in čiščenje lesenega pohištva s posebnimi negovalnimi sredstvi. Pri generalnem čiščenju poslovnih prostorov poskrbimo tudi za globinsko vzdrževanje preprog in usnjenih oz tekstilnih oblog ter usnjenih oz oblazinjenih sedežnih garnitur, za katere s pomočjo posebnih sredstev poskrbimo za odstranitev najtrdovratnejših madežev in odstranjevanje starih premazov za usnje ter nadomestitev z novimi. Urejenost okolice in zemljišča okrog zasebne hiše, bivanjskega objekta ali poslovne stavbe je ključnega pomena za vsako bivanjsko ali poslovno okolje. V našem podjetju, prav tako, celovito poskrbimo za vašo okolico s profesionalnimi namenskimi pometalnimi stroji, operemo tlakovane oz asfaltirane površine in fasade, negujemo vrt in vrtne lesene objekte, kosimo travo, urejamo gredice, obrezujemo grmovnice, plužimo sneg, ipd.

CENIK ČIŠČENJA POSLOVNIH PROSTOROV

Čeiščenje poslovnih prostorov

Redno ali občasno čiščenje poslovnih prostorov, objektov in gospodinjstev

Ne glede na to, ali potrebujete dnevno, 1x, 2x, 3x tedensko, ali občasno t.i generalno čiščenje zasebnega objekta, poslovnega prostora, industrijskega obrata ali njegove okolice, je naše podjetje pravi naslov za vas. V našem podjetju znamo strokovno poskrbeti za vso ustrezno higiensko oskrbo tudi v prostorih in objektih, za katere veljajo najvišji higienski standardi, saj v našem podjetju zaposlujemo, poleg zanesljivih sodelavcev tudi strokovno usposobljen kader, ki bo celovito pristopil k ustreznemu načinu vzpostavitve ustreznega nivoja higiene. V skladu z vašimi individualnimi potrebami se bomo skupaj dogovorili za dnevno, 1x, 2x ali 3x tedensko oz občasno izvedbo čiščenja, lahko tudi v ponavljajočemu si časovnemu zaporedju, npr.: na dva tedna, ali generalno čiščenje. Poleg zasebnih gospodinjstev, dnevno redno, tedensko, občasno ali generalno čistimo naslednje objekte:

  • Poslovne prostore (pisarne, sejne sobe, hodnike, ipd)
  • vzgojno varstvene ustanove (vrtci),
  • šolske in izobraževalne prostore (osnovne šole, srednje šole, fakultete),
  • zdravstvene ustanove (zdravstveni domovi, zasebne ambulante, bolnišnice, varstveno dnevni centri, domovi za ostarele, ipd.),
  • industrijske obrate in njihovo okolico,
  • avtomobilske salone in mehanične delavnice,
  • trgovske centre in trgovine,
  • kinodvorane in
  • športne objekte.

Čiščenje poslovni prostorov cena

Čiščenje usnjene sedežne garniture in čiščenje oblazinjenega pohištva

Čiščenje usnja, je zelo specifično opravilo, ki ga se ga je potrebno lotiti ročno in z ustreznimi sredstvi, če želimo popolnoma odstraniti madeže in usnje obnoviti ter ga ustrezno zaščititi. V našem podjetju s skrbno izbranimi pripomočki, čistili in negovalnimi sredstvi poskrbimo za odstranitev madežev, obnovo in zaščito vseh vrst usnjenih in oblazinjenih oz lesenih garnitur in pohištva.

Stalen nadzor higiene v poslovnih in javnih prostorih ter njeni okolici

Naše podjetje je poleg čiščenja tudi izvajalec dnevnih ali občasnih, napovedanih ali nenapovedanih kontrol higiene, kar je še posebno dobrodošlo v prostorih javnih objektov, prostorih trgovskih centrov, uradih in ostali poslovnih okoljih. Ker je bila naša vizija podjetja usmerjena v kakovost izvajanja naših storitev, izbiro najboljših in najkvalitetnejših čistil in stalno nadgradnjo naše tehnologije, se lahko danes pohvalimo z dolgo tradicijo. Poleg skrbi za kakovost naših poslovnih storitev, je naše podjetje tudi družbeno odgovorno tako do okolja, kot tudi do svojih zaposlenih, saj spoštujemo njihove pravice, jih strokovno usposabljamo in jim nudimo pošteno plačilo za svoje delo. Zaradi teh razlogov nam zaupa vse več ljudi, vključno z gospodarskimi družbami in podjetji, upravnimi in drugimi organi ter tudi nosilci javnih pooblastil.

PONUJAJO VRHUNSKO VZDRŽEVANJE BLOKOV IN STANOVANJ