Čiščenje na domu je kakovostno in kar se da hitro opravljeno

Čiščenje stanovanja ali hiše dan danes predstavlja eno izmed zamudnih opravil, ki ga marsikdo zaradi nabito polnega urnika in hitrega tempa življenja enostavno nima časa kakovostno opraviti. Poleg tega nam čiščenje stanovanja vzame še tisti prosti čas, ki ga nam ob nabito polnem urniku ostane in bi ga raje izkoristili za druženje z družino in prijatelji. Poleg tega pa se vsi zavedamo, da je čist in urejen dom pravzaprav nuja, saj se bomo le v urejenem domu počutili zares dobro, prav tako pa čisto okolje pomeni tudi zdravo okolje, zato se je potrebno dom ohranjati čist in vzdrževan.

NUDIMO TUDI GLOBINSKO ČIŠČENJE

V podjetju Valina d.o.o. se zavedamo pomena čistega doma, zato svojim strankam ponujamo tudi čiščenje na domu. V čiščenje na domu je vključenih več različnih storitev:

  • čiščenje tal,
  • čiščenje oblazinjenega pohištva,
  • čiščenje sedežnih garnitur,
  • ter čiščenje preprog na domu.

Nekaj nasvetov, da bi čiščenje sedežnih garnitur enostavnejše

Poleg samega čiščenja na domu ponujamo tudi čiščenje sedežnih garnitur, ki veliko ljudem povzroča nemalo preglavic, saj ne vedo, kako se čiščenja sedežne garniture pravzaprav sploh lotiti. Vendar tudi čiščenje sedežnih garnitur ni tako zapleteno. Najprej moramo vedeti ali je garnitura izdelana iz usnja ali iz tkanine. Sedežne garniture iz usnja so veliko enostavnejše za vzdrževanje, saj je navadno dovolj, da jih približno enkrat na teden prebrišemo z vlažno krpo ter tako z njih odstranimo prah. Če se na garnituri pojavi madež navadno zadostuje že blago čistilno sredstvo in madež bo izginil. Po tem je dobro mesto iz katerega smo madež odstranili, pobrisati še z vlažno krpo. Pri tem je nujno poudariti, da čistilna sredstva nikakor ne smejo vsebovati alkohola ali acetona, saj bomo usnje s tem uničili. Pametno je tudi, da sedežno garnituro vsaj enkrat letno premažemo z negovalno kremo, ki bo usnju povrnila voljnost in mehkobo. Priporočljivo je, da usnjeno garnituro premažemo po zimi, saj je takrat zrak zaradi ogrevanja notranjih prostorov najbolj suh.

Generalno čiščenje na domuČiščenje sedežne garniture in oblazinjenega pohištva

Nekoliko večje težave lahko imamo, ko se soočamo s čiščenjem sedežnih garnitur iz tkanine, saj se madež navadno vanjo vpije in ga je nekoliko težje odstraniti. Sedežne garniture iz tkanine moramo tudi sesati, da odstranimo prašne delce, ki se sicer naberejo v garnituri. V primeru večjih madežev so nam na voljo nekatera izbrana čistila. Pomembno je, da madež poskušamo odstraniti takoj, ko ga povzročimo oz. ko ga opazimo. Res pa je, da trdovratnejših madežev velikokrat ne moremo odstraniti. Tkanina ne zahteva posebne dodatne nege, in je tako nekoliko enostavnejša za vzdrževanje.

S čiščenjem na domu s pomočjo podjetja Valina, bo vaš dom zasijal v čistoči, vi pa se boste počutili odlično, poleg tega pa boste vaš prosti čas lahko izkoristili za aktivnosti, ki jih imate radi, za čiščenje na domu pa bomo poskrbeli mi!

Poleg čiščenja na domu v Valini ponujamo tudi druge storitve čiščenja

Pri nas pa ne ponujamo zgolj čiščenja na domu, pač pa ponujamo tudi druge storitve čiščenja. Tako se lahko stranke odločajo tudi za dnevno in generalno čiščenje,čiščenje vzgojno varstvenih ustanov,čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje zdravstvenih ustanov, čiščenje industrijskih obratov in okolice, čiščenje avtomobilskih salonov in mehaničnih delavnic, čiščenje trgovskih centrov, kinodvoran in športnih objektov.

Vas zanima več o čiščenju na domu in drugih storitvah, ki jih ponujamo? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o naboru storitev, ki smo jih pripravili za vas. Seveda smo vam v primeru dodatnih vprašanj na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam tako pomagali pri odločitvi o nakupu storitve čiščenja na domu.

ČIŠČENJE OKEN IN PREPROG