Čiščenje hiše ter upravljanje in vzdrževanje

Čiščenje hiše je ena od dejavnosti, ki jih nudimo pri VALINI, in to na najvišjem nivoju. Naš čistilni servis za hiše in stanovanja je izredno natančen, učinkovit in zanesljiv. Za čiščenje prostorov, tako za stanovanje kot za večje hiše, imamo posebno mobilno ekipo, ki vas bo odrešila umazanije od stropa do tal. Poskrbimo tudi za kemično čiščenje oblazinjenega pohištva.

ZAPOSLUJEMO SAMO STROKOVNJAKE ZA VZDRŽEVANJE STAVB


VALINA pa za vas najde tudi druge kadre s področja upravljanja in vzdrževanja. Upravniki večstanovanjskih hiš, hišniki, vzdrževalci in drugi delavci bodo prek našega podjetja zares visoko usposobljeni in zanesljivi.

hišnik v bloku

Čiščenje hiš in stanovanj

Naše delo obsega redno dnevno, tedensko ali občasno čiščenje za hiše, bloke in stanovanja, pa tudi tako imenovano generalno čiščenje. Ko je treba hišo zare dobro očistiti na vsakem kotičku, smo zagotovo zanesljiva izbira. Lastniki, ki želijo čiščenje hiš in stanovanj pogosto sprašujejo tudi po čiščenju oblazinjenega pohištva, saj gre za specifično nalogo, ki se ga ne moremo lotiti sami. Pri nas bomo z vrhunskimi sredstvi in dobro podkovanimi čistilci poskrbeli za izvrstno čiščenje oblazinjenega pohištva in drugih tekstilnih oblog.

Čiščenje hiše

Hišnik v bloku in njegove zaposlitve

Hišnik v bloku ali večstanovanjski hiši mora poznati več področij, od tehnike do pospravljanja. Vsak hišnik mora biti dobro seznanjem z delovanjem in popravilom elektronskih naprav, poznati načine vzdrževanja funkcionalnih objektov, poznati osnove informatike, varovanje in popravil. Dobro je, da je usposobljen vsaj za nujno ukrepanje, tudi če se treba kasneje poklicati še drugo, profesionalno pomoč. A delo hišnika ni omejeno le na notranjost bloka, odgovoren je tudi za zunanje prostore, okolico in njeno urejenost oz. funkcionalnost. V bloku in okoli bloka bo s pomočjo dobrega hišnika vedno vse pod nadzorom, stanovalci pa bodo bolj mirni.

NUDIMO TUDI ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV


Po zakonu potrebuje vsaka večstanovanjska hiša tudi svojega upravnika. Upravniki večstanovanjskih hiš omogočajo lastnikom in najemnikom prijetnejše bivanje in nemoteno delo.

Če torej iščete čistilko za čiščenje hiše, hišnika v bloku ali pa upravnika za nove večstanovanjske hiše VALINA vam pri vsem tem pomaga, saj imamo zares bogate izkušnje.