Kakovostno čiščenje prostorov v vseh letnih časih – po dogovoru

Čiščenje prostorov v hiši ali stanovanju je včasih, ob urejenih delovnikih, ki so trajali od šestih do dveh, potekalo le v domeni domačih, danes, ob nenehnem boju s časom, pa si tega mnogo ljudi preprosto ne more več privoščiti. Seveda se v vsakem gospodinjstvu še vedno najde čas za hitro brisanje prahu, sesanje in pranje perila, temeljito čiščenje prostorov pa marsikdo neprestano prestavlja na »jutri« ali na »naslednji teden«. Enostavno danes, ob nerednih delovnikih in poznih zaključkih službe temeljito čiščenje prostorov ostaja le dobra namera. Zaradi neizpolnjenih nalog do sebe in do svoje družine, mamice obupujejo, saj ne morejo izvršiti svojega poslanstva kamor spada tudi urejen dom. S tem namenom obstajajo podjetja, ki opravljajo čiščenje prostorov, da lahko vi svoj čas razporedite drugače in enostavneje. Življenje bo lažje, verjemite. Še posebej če imate majhne otroke se jim boste lažje popolnoma posvetili, ko bo čiščenje prostorov vašega doma prevzel nekdo drug, vi pa se boste brez slabe vesti sprostili in uživali s svojim naraščajem. Čiščenje prostorov (tudi čiščenje industrijskih objektov in čiščenje poslovnih prostorov) navadno poteka po predhodnem dogovoru, kjer je potrebno upoštevati strankine želje in zahteve. Lahko se odločite za tedensko, mesečno ali generalno čiščenje prostorov, ki bo opravljeno na periodo kakršno boste želeli, lahko pa je izvedeno tudi le enkratno. Delo poteka hitro in je opravljeno kvalitetno, od obsega dela pa je odvisna velikost ekipe, katera pride na delovišče. Zavedamo se, da je še posebej potrebno pohiteti pri čiščenju vrtcev in čiščenju šol, prav tako pa se navadno mudi pri čiščenju poslovnih prostorov in industrijskih objektov.

Kako mora potekati čiščenje vrtca in temeljito čiščenje šol

Čiščenje vrtca poteka po posebnih pravilih s posebnimi čistili. Ker majhni otroci vse nosijo v usta in se večinoma igrajo na tleh, je potrebno še posebej paziti, da so čistila in razkužila učinkovita in čim blažja. Čiščenje vrtca, tako kot čiščenje šol ter vseh ostalih objektov poteka sistematično od začetka čiščenja na določeni točki, do pomikanja proti koncu po vnaprej dogovorjenem postopku. Seveda čiščenje vrtca poteka vsakodnevno po posebnem pravilniku ki ga opravljajo strokovno usposobljene osebe. Zaposleni sami morajo vzdrževati ustrezni sanitarni režim v vseh oddelkih kjer se zadržujejo in gibajo otroci, zato veliko vsakodnevnega čiščenje vrtca in vsega kar je povezano z otroki, ob pomoči kvalificiranega čistilnega osebja, opravijo že vzgojiteljice same. Še posebej zahtevno za zaposlene je ohranjanje zahtevanega sanitarnega režima v oddelkih prve starostne skupine oz. stopnje, kjer je zahtevan najvišji higienski minimum, zato je tudi profesionalno čiščenje vrtca v teh oddelkih izjemno zahtevno. Tako kot v vrtcih, je tudi čiščenje šol usmerjeno v vzdrževanje higiene z ekološkimi čistili, ki so neškodljiva za zdravje. Poleg rednega vsakodnevnega vzdrževanja, navadno generalno čiščenje šol poteka med šolskimi počitnicami, kar je seveda nemoteče za pouk. Čiščenje prostorov v vseh vzgojno varstvenih zavodih opravimo hitro in kakovostno po sprejemljivih in konkurenčnih cenah, v skladu s pravili.

Temeljito čiščenje prostorov

Več informacij o čiščenju vrtca

Tudi čiščenje industrijskih objektov mora biti opravljeno kvalitetno

Čiščenje industrijskih objektov in čiščenje poslovnih prostorov poteka z okolju prijaznimi storitvami in se izvaja dnevno, tedensko, mesečno ali po dogovoru. Čiščenje industrijskih objektov zahteva določeno specifiko dela, odvisno od tega s čim se podjetje ukvarja. Čiščenje poslovnih prostorov pa je najpogosteje opravljana storitev in se največkrat vrši dnevno. Sem spada čiščenje sanitarij, sesanje pisarn in hodnikov, praznjenje košev, pomivanje tal in seveda brisanje prahu. Kadar se opravlja bolj temeljito čiščenje poslovnih prostorov (generalno čiščenje) kjer je vključeno še pomivanje oken in čiščenje tal s stroji, so cene prilagojene in še vedno zelo konkurenčne. Storitve so na voljo vedno in vedno so opravljene natančno. Opravljajo jih preverjeni in zaupanja vredni ljudje. Če se odločite za čiščenje prostorov nas kontaktirajte in skupaj bomo določili primerni termin.

Temeljito čiščenje vtca

več informacij o čiščenju šol