Čiščenje preprog - kvalitetno. hitro in učinkovito

Podjetje Valina d.o.o. v svoji ponudbi poleg varovanja in upravljanja z večstanovanjskimi hišami ponuja tudi čiščenje stanovanj in hiš, od čiščenja preprog, luči, zaves do čiščenja sedežnih garnitur in različnih površin. V kolikor v svojem natrpanem urniku nimate časa za čiščenje doma, smo mi pravi naslov za vas. Čiščenje preprog lahko opravljamo dnevno, 2x-3x tedensko ali pa se odločite za generalno čiščenje, kjer se dogovorimo o terminu čiščenja celotnega stanovanja oz. hiše vključno z globinskim čiščenjem oblazinjenega pohištva in vzmetnic. Prepičani smo, da bodo čiščenje preprog in ostalih stvari v stanovanju pripomoglo k udobnem in prijetnem bivanju v prostorih.

ČIŠČENJE STANOVANJ


Čiščenje preprog, luči, zaves, površin - dnevno ali generalno

Čiščenje preprog v našem podjetju izvajamo v okviru dveh načinov. Lahko se odločite za redno čiščenje preprog, kjer gre za dnevna čiščenja posameznih stvari v stanovanju ali celotnega prostora. Lahko pa se odločite za čiščenje preprog in sedežne garniture v okviru generalnega čiščenja, ki se izvajajo po naročilu strank, ki določijo obseg, skupaj se dogovorimo za termin čiščenja preprog in opravimo celotno čiščenje vašega stanovanja ali hiše. Čiščenje doma še nikoli ni bilo bolj enostavno. Pokličite nas in skupaj se bomo dogovorili za termin čiščenja preprog in sedežne garniture. Prepričani smo, da boste z našimi storitvami izjemno zadovoljni.

NUDIMO TUDI ČIŠČENJE OKEN

Čiščenje preprog na domuČiščenje sedežne garniture in vzmetnic


Čiščenje sedežnih garnitur - kvalitetno in ugodno

Poleg čiščenja preprog se v podjetju Valina ukvarjamo tudi z globinskimčiščenjem sedežnih garnitur, vseh vrst oblazinjenega pohištva in vzmetnic. Gre za posebno globinsko čiščenje hiš, kjer odstranimo vse vrste pršic in prahu, ter obenem zaščitimo tkanino a posebnim slojem, s katerim bo vaša sedežna garnitura zaščitena pred ponovnim nabiranjem prahu in pršic. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje o čiščenju vzmetnic, preprog, sedežne garniture ali različnih površin nas kontaktirajte po telefonu ali izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani. Podjetje Valina je pravi naslov za čiščenje doma.

Poleg čiščenja Valina nudi tudi kompletne storitve upravljanja večstanovanjskih stavb.