Turčija potovanje za sanjski oddih in sprostitev

Turčija potovanje je nekaj, kar ste si od nekdaj želeli, kajne? Resnično, to je destinacija, ki je z bogato zgodovino, pestro kulturo, izjemno arhitekturo in mamljivo kulinariko pri marsikomu na vrhu seznama želja. Je kot most med Vzhodom in Zahodom, kar se odraža prav na vsakem koraku.

Malokateri oddih obljublja toliko naravnih danosti in kulturnih znamenitosti kot ravno dopust Turčija. All inclusive paket vam zagotavlja, da državo v celoti dodobra spoznate in pobeg daleč od skrbi, v svet edinstvenih doživetij, kot jih ni nikjer drugje. V tem članku boste spoznali, kaj vse vam ponujajo počitnice v Turčiji. Last minute paket je še razlog več, zakaj je obisk krajev, kot so Istanbul, Antalya, Kemer ali Lara vaša prava odločitev.

potovanje v turčijo


Zakaj se odločiti za počitnice v Turčiji last minute?

Pridejo dnevi, ko si želimo preprosto pozabiti na vsakodnevni stres in premnoge obveznosti, ko se nam zazdi, da enostavno tako več ne gre. Takrat nujno potrebujete odklop v Orientu, da si napolnite baterije. Vsi, ki ste tam že bili, se najverjetneje strinjate, da je to sanjski dopust Turčija All inclusive.

Turčija all inclusive kot pomemben del ponudbe vam omogoča spontanost in način za popolno sprostitev po izredno ugodnih cenah. Tako se lahko ležerno sončite na prodnati ali peščeni plaži ali ob bazenu, spoznavate bogato kulturno dediščino in se prepustite resničnim zgodbam o sultanih iz 1001 noči. Le redkokje boste našli toliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, kot jih ponuja ravno Turčija. Potovanje vas bo povsem očaralo, ko boste obiskali bazar, ki omogoča starodavno izročilo turškega barantanja, ko boste zaplesali z derviši ali se predali mamljivim okusom pristnega kebaba in turške kave.

počitnice v turčiji last minute

Ne glede na to, iz kakšnih razlogov ste se odločili za počitnice v Turčiji last minute je odlična rešitev, če ste se za potovanje odločili v zadnjem trenutku in tudi, če ste z odločitvijo odlašali zaradi stroškov. Ste se morda kdaj vprašali, od kod izvira pojem »all inclusive« in zakaj omenjamo to besedno zvezo? Kmalu vam razkrijemo čare tega dopusta. Turčija all inclusive je pojem, za katerega boste veseli, da ste ga osvojili. V nadaljevanju pa se o tem prepričajte tudi sami.


Turčija potovanje je sinonim za gostoljubnost

dopust turčija all inclusive

Turčija je za mnoge sanjska destinacija zaradi gostoljubnosti njenih prebivalcev, ki se ob vsakem srečanju vedno znova potrjuje in ima resnično dolgo tradicijo. Prijaznost gostiteljev v teh krajih je tista, ki spremlja počitnice v Turčiji last minute paket, First minute ponudbo ali katerokoli drugo opcijo.

Gostoljubnost tamkajšnjega prebivalstva je poznana iz časa bizantinskih cesarjev in otomanskih sultanov, vse do današnjih časov. Povedano drugače: sproščenost in radodarnost sta besedi, s katerima bi lahko opisali Turčijo. Potovanje na stičišče dveh celin spremlja nekoliko manj znan pripetljaj iz njihove davne preteklosti. Ali ste vedeli, da so Turki, ko so gostje zaželeli večerjati ob poznih urah ali zajtrkovati, še preden je sonce vzšlo, zbudili kuharje, da so ustregli gostom? Iz teh običajev se je razvila storitev »all inclusive«.

Ta anekdota je tudi dandanes simbol za gostoljubnost tamkajšnjega prebivalstva. Uživate lahko v neomejenih količinah hrane in pijače, skorajda kadarkoli v času dopusta. »Dopust Turčija all inclusive« kot paket storitev ponuja obilje možnosti za aktivno preživljanje časa in sprostitev tako malčkov, njihovih staršev in starih staršev kot tudi nočnih žurerjev. Ne glede na to, ali ste navdušeni nad potapljanjem, izletom v naravo ali vas mami skrivnostna podoba Kapadokije s kipi vulkanskega nastanka – ni je stvari, ki vam v teh krajih ne bi bila dosegljiva. Zato pravimo, da bi moralo biti na vašem seznamu za naslednji oddih ravno Turčija potovanje, ki vam bo zagotovo ostalo v spominu za vedno.


Kam na oddih? »Dopust Turčija all inclusive« je seveda pravi odgovor!

Do zdaj ste se že morda odločili, kam na počitnice. Spoznali ste že marsikatero znamenitost, odkrili legendo in spoznali, zakaj je ta cilj potovanja vreden vašega obiska. Verjamemo, da smo v vas prebudili željo po odkrivanju tega kraja. Prepričani smo tudi, da si želite spoznati več znamenitosti, ki jih razkriva Turčija. Potovanje v to deželo vas utegne tako očarati, da si jo boste želeli vedno znova obiskati. Seveda je pri tem pomembno tudi kakšne so prometne povezave z izbrano lokacijo. S tem namenom vam je omogočen letalski prevoz z letališč:

  • Jožeta Pučnika na Brniku,
  • letališča v Gradcu ali
  • z Letališča na Dunaju.

Tu lahko tudi parkirate svoje vozilo. Da ne bi predolgo iskali najboljše rešitve za nekaj dnevnega parkiranja, si preberite objavo na spletni strani podjetja pocitnice.si,, ki vam bodo v pomoč. Tam boste našli tudi druge za vas relevantne podatke, zaradi česar boste še lepše preživeli počitnice v Turčiji. Last minute paket storitev je ob tem še dodaten vaš atribut. Kontaktirajte z ekipo pocitnice.si še danes in se prepričajte, kakšne ugodnosti vam še omogočajo za sanjske počitnice in zakaj jim zaupajo že mnogi. Naj se vaše sanjsko potovanje začne zdaj!

izlet v turčijo