PLOČEVINASTE IN KOVINSKE STREŠNE KRITINE - ODPORNE NA ČAS IN VREME


Če potrebujete novo strešno kritino, lahko pri nas izbirate med različnimi strešnimi kritinami. Med najbolj popularnimi ta hip so zagotovo pločevinaste strešne kritine, ki se lahko pohvalijo z veliko pozitivnimi lastnostmi. Med drugim so izredno lahko in zato primerne za stare objekte, kakor tudi za novogradnje, primerne so za majhne naklone. So izredno trpežne, vzdržljive, trdne in estetsko privlačne. Ker so narejene iz kakovostnih materialov, pločevinaste strešne kritine brez večjih težav kljubujejo vremenskim razmeram. Dež, sneg, mraz, toča, vročina jim ne pridejo do živega. Življenjska doba pločevinaste strešne kritine je zelo dolga. Izberete lahko tudi kovinske strešne kritine. So zelo prilagodljive in bodo ugodile tudi najbolj zahtevnim okusom. Tehnične lastnosti, velika trdnost, majhna teža in cena so zagotovo dober razlog za nakup kovinske strešne kritine. Ima obliko opečne kritine in je prekrita z granulatom. Kovinska kritna je prav tako primerna za adaptacije starih objektov kakor tudi za novogradnje.

kovinske strešne kritine

PREVERITE TUDI KOVINSKE KRITINE


PLOČEVINASTE IN KOVINSKE STREŠNE KRITINE - CENIK IN CENE OKVIRNE NARAVE


Za točen izračun cene vaše nove pločevinaste ali strešne kritine, potrebujemo točno površino strehe in ostale podatke. Pločevinaste strešne kritine si lahko pri nas zagotovite zelo ugodno. Cenik, ki je na voljo na naši spletni strani:https://metrapan.si/si/ in poslovalnici, je zgolj informativne narave. Pločevinaste kritine so skoraj da univerzalna rešitev, saj omogočajo montažo na skoraj vseh naklonih, primerne so tudi za strehe z majhnim naklonom. Lahko je izdelamo po meri. Dostopne so v različnih barvah.


KOVINSKE KRITINE - NE SAMO ZA DRAGE OBJEKTE. DOSTOPNE PO UGODNIH CENAH.


Kovinske kritine so se sprva uporabljale samo za industrijske objekte, danes pa se posamezniki odločajo za kovinske kritine tudi v individualnih hišah. So zelo trpežne, odporne na močne vetrove in potrese. Med kovinami prednjačita jeklo in aluminij. Na podlagi arhitekturnih zahtev pa se uporabljajo tu baker, cink in titan. Odlikuje jih dolga življenjska doba, omogoča polaganje tudi na manjših naklonih je strešna kritina ognjevarna in odporna proti potresu.

Pločevinaste strešne kritine