Strešna kritina - kvaliteta in ugodna cena v podjetju Metrapan


Metrapan, ki deluje pod podjetjem Meltal IS d.o.o. v Mariboru, se ukvarja s prodajo različnih strešnih kritin, fasadnih panel, krovsko kleparskih izdelkov, pritrdilnih materialov in nosilne trapezne pločevine. V podjetju nudimo poceni kritine, ki so izjemno kvalitetne in primerne za vse vrste streh, od ravnih strešnih kritin, ki jih lahko ozelenimo, do pločevinastih in polikarbonatnih strešnih kritin. V naši ponudbi na spletni strani si lahko pogledate cene strešne kritine na m2, ob nakupu pa vam nudimo strešno kritino na obroke, kar pomeni, da ob nakupu ni velikega stroška.

OGLEJTE SI NAŠE AKCIJE


Strešna kritina - ravna, zelena, pločevinasta ali polikarbonatna

strešna kritina na obrokeV podjetju Metrapan imamo ogromno izkušenj z različnimi strešnimi kritinami, zato nudimo pestro izbiro le-teh na naših prodajnih mestih. Izbirate lahko med polikarbonatimi strešnimi kritinami s paneli z več‡čtensko celularno strukturo v kombinaciji s sendvič paneli, pločevinasto streho klasičnih oblik s posipom ali brez, v zadnjem času pa sta izjemno priljubljeni vrsti strešnih kritin ravna streha, s katero pridobimo prostor za teraso ali vrt in zelena streha, ki omogoča zasaditev različnih vrst rastlin, odvisno seveda od tega, kakšen prostor ste si zamislili. V kolikor vas zanima cena m2 strešnih kritin nas kontaktirajte, a prepričani smo da je naša strešna kritina izjemno poceni.

NUDIMO TUDI STENSKE PANELE

Poceni strešna kritina izjemne kakovosti in obstojnosti

V našem podjetju nudimo poceni strešne kritine vseh načinov in stranke velikokrat pomislijo, da ugodna cena pomeni slabšo kvaliteto. Bojazen je odveč, saj so naše poceni strešne kritine narejena iz kakovostnih materialov priznanih blagovnih znamk, ki so odporne na zunanje dejavnike in zagotavljajo dolgo obstojnost strešnih kritin. Naše podjetje se zaveda, da so stranke na prvem mestu, zato vsakega kupca obravnavamo individualno in si za njega vzamemo čas. Nudimo odplačevanje strešne kritine na obroke ne glede na to ali gre za kritino za ravno streho ali navadne strešne kritine. Kakovost in ugodna cena sta naše poslanstvo.

Več naših produktov si lahko ogledate na:https://metrapan.si/si/produkti/

Kritina