Baker - ugodna cena barvne kovine

Baker je kovina, ki ima širok spekter uporabe v različnih industrijah: elektronika, električna in strojna industrija, hlajenje in klimatizacija, ladjedelništvo in mnoge druge. Največ se uporablja v gradbeništvu, v vodovodnih in ogrevalnih sistemih in seveda v krovstvu. Čisti baker je svetlo rdeč, trd in da se ga dobro kovati. Zaradi svojih mehanskih, fizičnih, bioloških in kemijskih lastnosti, lahko težko kovino uporabljamo v številnih življenjskih področjih.Največja odlika bakra je njegova reprezentančnost in kakovost, s tem je neomejena uporabnost z oblikovanje še tako zahtevnih kleparskih elementov. Baker je pogost premaz na različnih kovinah, saj dobro ščiti kovino in ji daje dolgoletno obstojnost. Kovina, kot je baker, se lahko reciklira in ponovno uporabi, brez da bi pri tem izgubil svojo kakovost. Zaradi tega je baker neporabljiva kovina.

Baker skozi leta spreminja barvo in mnogim je to spreminjanje všeč. Ta zelenskasti plašč imenujemo patina. Patina je bakrov bazični karbonat in kot prevleka varuje baker pred nadaljnimi vplivi agresivnih snovi. Bakrena počevina, ki bo z leti spremenila barvo lahko doda k vizualni interesantnosti objekta. Posebej popularna je v moderni arhitekturi, zaradi svojega izgleda in funkcionalnosti.

Baker cena

NUDIMO TUDI VSE ZA STREHE

Bakrena pločevina

Bakrena pločevina je izdelek, ki je v prvi liniji zaščite pred vetrom, prahom, vodo in ostalimi vdori, ki lahko škodijo kovini. Bakrena pločevina ima več prednosti: je lahka in izredno vzdržljiva, kar je lahko posebej pomembno pri velikih stavbah, saj so lahko druge kovine zelo težke, kar oteži stavbo in s tem postavlja velik izziv graditeljem pri gradnji in načrtovanju, predvsem pa so lahko zahtevnejše za nameščanje zaradi svoje teže. Poleg tega pa je bakrena pločevina dobra zaščita pred korozijo in bo ščitila stavbo mnogo let, četudi bo svetla barva z leti pogrobela.

Kljub temu, da je lahko bakrena pločevina večji finančni zalogaj, pa je prijazna okolju in izredno vzdržljiva. Lahko se reciklira ali večkrat uporabi, saj se lahko celo izdelek iz bakrene pločevine, ki je krasil stavbo dolga leta in je objekt z leti dotrajal, ponovno uporabi, za malo ali nič popravila. S tem se obnašamo prijazno do okolja, saj naravi ne jemljemo novih surovin, ampak izdelek ponovno uporabimo.

Baker - ugodna prodaja krovsko kleparskih izdelkov v trgovini Meltal

V naših poslovnih enotah v Kranju, Ljubljani, Mariboru in Slovenji vasi pri Ptuju vam nudimo veliko izbiro pločevine različnih proizvajalcev, dimenzij, debelin in kakovosti.

V naši stalni ponudbi so naslednje vrste pločevin:

 • pocinkana pločevina (naravna, barvana);
 • aluminij (naravni, barvni);
 • baker - medenina - bron;
 • nerjavna inox pločevina;
 • hladno valjana pločevina;
 • titancinkova pločevina
 • svinec ter druge ploščevine po naročilu.

Naš ključni program je pocinkana pločevina. S širokim prodajnim programom zagotavljamo najširšo ponudbo ter hitro dobavo po meri in želji kupca. S priznanimi evropskimi proizvajalci zagotavljamo kakovost ter konstantno skladnost barv, kar nam omogoča, da izpolnimo še tako visoke zahteve strank glede barv, kakovosti, količine in hitrosti dobave.

Baker - cena odvisna od izdelka, dolžine in formata

V naši ponudbi boste našli različne izdelke iz bakra oz. bakrene pločevine:

 • plošče od debeline 0,50 do 10 mm ter formatov 1000×2000, 1250×2500, 1500×3000 mm.;
 • trakovi od debeline od 0,50 do 1,50 mm, formatov Ix333, Ix670, lx1000, lx1250 mm ter širine od 20 mm;
 • ploščati baker debeline od 3 do 5 mm in širine od 20 do 30 mm;
 • žice premera od 2,8 do 8 mm ter
 • ekspandirana bakrena ploščevina formatov 3 x 6 x 0,55×1 mm, 5 x 10 x 0,55 mm in 8 x 20 x 0,55 mm.

Ali je tudi vam všeč, kako baker spremeni barvo skozi leta? Obiščite našo trgovino in se prepričajte, kako ugodna je lahko prodaja bakra.

Vabljeni.

Prodaja bakra po ugodni ceni