Pošlji povpraševanje

Otroške prehodne jakne: najboljše vrhnje oblačilo za ta čas

Otroške prehodne jakne, ki jih lahko imenujemo tudi otroške spomladanske jakne, so v tem času nepogrešljive. Za bunde je namreč že prevroče, za tanke otroške jopice prehladno, zato so le-te pravzaprav edina prava izbira za spomladansko vrhnje oblačilo.

Otroške prehodne jakne

Otroške spomladanske jakne in njihove prednosti

Otroške prehodne jakne so modne, dosegljive v različnih barvah ter potiskih in na voljo v različnih materialih. Ker so običajno vsaj rahlo podložene, bodo otroka ravno prav grele ob toplejših dneh. Ko bodo dnevi hladnejši, pa jih lahko brez težav kombiniramo z otroškimi jopicami, ki jih fantje in deklice lahko oblečejo pod njimi. 

Del oblačila so pogosto tudi kapuce, ki pridejo še kako prav v muhastem spomladanskem vremenu. Takrat namreč nikoli ne vemo, kdaj nas lahko presenetita dež ali veter. Kapuca na otroški prehodni jakni tako predstavlja pomembno zaščito pred vremenskimi neprilikami in lahko hitro nadomesti spomladi že nekoliko prevroče kape.

Otroške jopiceOtroške jopice s kapuco

Otroške jopice: otroci jih lahko oblečejo pod jakno

Otroške jopice so še eno izmed oblačil, ki pridejo še kako prav v prehodnem času, kamor zagotovo spadata tudi pomlad in jesen. Brez težav jih lahko kombiniramo z otroškimi prehodnimi jaknami. S tem lahko zagotovimo, da bo otroku bolj toplo, ko bo veter premočan ali bodo temperature nekoliko nižje.

Otroka bodo grele tudi, ko bo za jakno prevroče in bo to zaradi dolgega sprehoda ali igre odložil. Na drugi strani jih bodo otroci lahko slekli, če jim bo postalo prevroče, in bodo na sebi obdržali le jakno. Ker so mehke in tanke, jih bodo lahko namreč brez težav zložili in spravili v nahrbtnik.

Še posebej modne in pri otrocih priljubljene so otroške jopice s kapuco. Čeprav v tem primeru kapuca otroka ne bo tako učinkovito obvarovala pred dežjem, kot denimo kapuca na otroški prehodni jakni, jih bo vseeno zavarovala pred vetrom. Z njo si bodo lahko pomagali tudi ob rahlem rosenju.

Otroške jopice s kapucoOtroške prehodne jakne

Otroške prehodne jakne je mogoče dobiti v številnih različicah

Trgovina Mana ponuja velik nabor otroških prehodnih jaken in otroških jopic, s kapuco ali brez. Nabor je velik tako za deklice kot za fante. 

Na voljo so klasične otroške prehodne jakne ali otroške spomladanske jakne iz jeansa, ki jih imajo otroci zelo radi. Pa tudi takšne, v bolj športni izvedbi.

Njihovo ponudbo lahko preverite tako v številnih fizičnih trgovinah po Sloveniji kot na spletu. Trgovke vam bodo zagotovo rade priskočile na pomoč, ko boste iskali pravo vrhnje oblačilo za vašega otroka.