Pošlji povpraševanje

Obleke predstavljajo elegantno in modno rešitev za različne situacije

Poletje je čas, ko veliko deklet poseže po preprostih a elegantnih rešitvah, ki jih ponujajo poletne obleke. Obleke lahko oblečemo pravzaprav za vse priložnosti – lahko jih nosimo v službo ali pa se z njimi udeležimo nedeljskega družinskega piknika, nosimo pa jih lahko tudi ob sprehodih po mestu ali na krajši družinski izlet.

Kroj obleke

Kako izbrati pravilni kroj obleke za določen tip postave?

Veliko deklet dan danes se sprašuje katero obleko izbrati, da bo njena postava izgledala še bolje. Najprej je potrebno ločiti med različnimi tipi postav, saj je potrebno za vsako postavo izbrati kroj obleke, ki ji pristaja.

Ženske, ki imajo postavo oblikovane kot peščeno uro, so lahko izjemno ponosne, saj se takšna postava v svetu mode tretira kot ena izmed najbolj zaželenih. Ženskam s postavo peščene ure pristajajo obleke, ki so oprijete in tako še poudarijo ozek pas ter obline. Seveda lahko obleki dodamo še kak modni dodatek, kot je verižica, še posebej zaželen pa je širši pas, ki ga je potrebno namestiti v predelu bokov.

Ženske, ki imajo ramena malce širša, zgornji del telesa bolj okrogel, noge pa vitke, naj izbirajo obleke z dekoltejem ali s širšimi naramnicami, izbirajo pa lahko tudi obleke na preklop ter obleke z nekoliko višjim pasom, saj bodo le-te optično podaljšale noge.

Ženske, ki imajo precej poudarjene boke in zadnjico morajo z izbiro obleke poudariti zgornji del svojega telesa, zato je pomembno, da izbirajo obleke, ki imajo na zgornjem delu vzorec, morda volane ali pa pripeto večjo broško. Prav tako je pomembno, da je izbrana obleka v spodnjem delu telesa širša in lepo pada preko bokov.

Ženske nižje rasti naj izbirajo enostavne enoplastne obleke, ki so enobarvne in tako lepo poudarijo postavo. Izogibati se velja volanom ali velikim vzorcem, kot je na primer karo vzorec, saj bomo z velikimi vzorci postavo še pomanjšali, učinek pa bo tako ravno nasproten želenemu.

S primernimi modnimi dodatki se lahko videz obleke popolnoma spremeni

Ne glede na izbiro kroja obleke lahko z nekaj dodatki iz povsem običajne obleke ustvarimo obleko za večje prireditve. Poskrbeti je potrebno za torbico in čudovite petke, ki se s torbico ujemajo, in že se lahko udeležimo večerje ali pa ogleda predstave v gledališču.