Pošlji povpraševanje

Otroške trenirke in otroške pajkice brez katerih pri otrocih ne gre

Otroške trenirke in otroške pajkice najdejo pot v vsako omaro, ne glede na to, koliko so otroci stari. Nosijo jih deklice in dečki, malčki in malo večji nadobudneži. V ponudbi prodajalne Mana vas čaka nova, spomladanska kolekcija, nad katero boste navdušeni tako starši kot otroci, saj lahko izbirate med različnimi modeli, barvami, velikostmi in materiali otroških in trenirk pajkic. Tudi otroške kavbojke so na voljo in priljubljene otroške vojaške hlače, ki jih radi oblečejo fantje in punce. 

Ker je tako lažje in je odprtih več različnih možnosti in kombinacij, lahko otroške trenirke kupite ločeno – posebej spodnji in posebej zgornji del. Barve in modeli se ujemajo, otroci pa bodo lahko izbrali tisto kar jim je res všeč. Pri tem naj omenimo, da so materiali prijetni za nošenje in trpežni, prenesejo veliko pranj, ne zbledijo in se ne raztegnejo, oblačila pa so udobna in lepa na oko. 

Otroške pajkice za deklice, so na voljo v najrazličnejših barvah, h katerim lahko izberejo zgornji del otroške trenirke, majice ali čudovite tunike, vse pa lahko kombinirajo z ujemajočimi se jaknami po zadnji modi.

Tudi na otroške kavbojke in otroške vojaške hlače nismo pozabili. Ponudba je pestra in široka, zato kar hitro pripeljite mladino v eno od prodajaln, ali pa izberite oblačila na naši spletni strani.