Pošlji povpraševanje

Otroške prehodne jakne in modne otroške jopice s kapuco


Otroške prehodne jakne in otroške jopice s kapuco so namenjene nošenju v dneh, ko se zima poslavlja, mraz pa še vedno od časa do časa pokaže zobe. V prehodnem času, ko so jutra še hladna, je potrebno otroke obleči po plasteh, saj veste, po čebulnem sistemu. In otroške spomladanske jakne to omogočajo, saj so modeli udobni in otroci lahko spodaj oblečejo še kakšen pulover in majico. 

Otroške spomladanske jakne, iz kolekcije prodajalne Mana, so izdelane iz kvalitetnih in skrbno izbranih materialov, ki so trpežni, udobni ter prijetni na otip in za nošenje. Malčki in malo večji otroci se bodo v njih počutili odlično, zato se bodo lahko brez skrbi prepuščali igri in vragolijam na igrišču.

Otroške pomladne, športne jakne so na voljo v najrazličnejših barvah in modelih, s kapucami ali brez, z zapiranjem na zadrgo, s katero se zapirajo tudi žepi. Nekateri modeli imajo na rokavih ježka, s katerim je mogoče regulirati njihovo širino.

V otroških jaknah softshell se bodo tako deklice kot fantje odlično počutili, saj bodo zaščiteni pred mrazom, vetrom in meglo. 

Oglejte si ponudbo na spletni strani, ali pa obiščite najbližjo prodajalno Mana, kjer boste našli tudi ostala oblačila za otroke in odrasle iz nove, pomladne kolekcije.