notranja izolacija stenIzolacija notranje stene – kdaj je primerna notranja izolacija sten?


Izolacija notranje stene sicer ni pogosta, pa vendar je v nekaterih primerih neizogibna. Kadar iz različnih razlogov izolacije ne moremo namestiti na zunanjo stran objekta, se odločimo za izolacijo notranje stene. Razlog, zakaj se tovrstni izolaciji raje izognemo je, da toplotna izolacija svojo nalogo opravlja najbolje takrat, kadar je nameščena na zunanjo stran. Glavna razloga za notranjo izolacijo sten sta dodatna izolacija določenih prostorov v stavbi in okoliščine, v katerih zunanje izolacije preprosto ni mogoče namestiti. Takšna izolacija lahko deluje tudi kot notranja zvočna izolacija sten, ki močno zmanjša slišnost hrupa.


Notranja izolacija sten – toplotna izolacija v stavbi


Notranja izolacija sten nam nudi kar dve prednosti, saj ima poleg učinka toplotne izolacije tudi učinek zvočne izolacije, kar pomeni, da se zaščitimo pred nepotrebnim hrupom in tako zmanjšamo stres v vsakdanjem življenju. Za notranjo izolacijo stene se pogosto odločimo v prostorih, kot so kopališča in hladilnice, kjer moramo vzdrževati stalno temperaturo prostora, pa tudi takrat, kadar prostorov ne uporabljamo pogosto. Z izvedbo notranje izolacije se izognemo nastajanju kondenzata na površinah v prostorih, kjer je visok nivo relativne vlage.

 

VEČ O IZOLACIJSKIH PLOŠČAH


Izolacija notranje steneIzolacija notranje stene v podjetju Fibran


O izolaciji notranje stene lahko povprašate tudi strokovnjake v podjetju Fibran, v katerem svoje izdelke tržimo v več kot 40 državah v Evropi in po svetu. Z veseljem vam bomo podali več informacij o izolaciji notranje stene, izvajamo pa tudi izolacijo strehe z notranje strani. Svoje delo opravimo strokovno in kakovostno, strankam pa vedno zagotovimo brezplačno svetovanje, s pomočjo katerega jih spremljamo na poti k pravilnim odločitvam. Vljudno vabljeni! Več preberite tukaj: http://www.fibran.si/frontend/articles.php?cid=8&scid=85

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
Izolacija notranje stene, notranja izolacija sten
ZEMLJEVID