Izolacija in hidroizolacija balkona: toplotna izolacija tudi z notranje strani


Izolacija balkona je zelo pomembna. Zakaj je temu tako? Balkon predstavlja preboj toplotnega ovoja fasade, zato ga je priporočljivo toplotno izolirati po celotnem obodu. Pri izolaciji balkona moramo paziti tudi na pravilno izvedbo hidroizolacije, da ne pride do zamakanja na steni. Pri balkonih moramo torej poleg dobro izvedene hidroizolacije balkona temeljito razmisliti tudi o namestitvi toplotne izolacije, kajti brez kontinuirano nameščene toplotne izolacije balkona prihaja na fasadnem ovoju stavbe do toplotnih mostov. Izolacija balkonov, toplotna in hidroizolacija, je storitev, ki jo ponujamo tudi v podjetju Fibran. Le z dobro izolacijo in hidroizolacijo balkona ter izolacijo balkona z notranje strani bo imel balkon dolgo življenjsko dobo in ga ne bo potrebno sanirati že po nekaj letih.

VEČ O KAKOVOSTNI HIDROIZOLACIJI TUKAJ!


Hidroizolacija in toplotna izolacija balkona s izolacijskimi ploščami FIBRAN


Podjetje Fibran je razvilo visokokakovostne izolacijske plošče, ki zelo učinkovito zaščitijo vsak objekt pred neugodnimi zunanjimi vplivi. Dolga leta izkušenj in strokovno znanje, ki ga vsak dan nadgrajujemo, so kombinacija za brezhibno opravljeno delo. Če potrebujete izolacijo balkona, izberite FIBRAN. Poleg toplotnih in hidroizolacij balkona ter izolacij balkonov z notranje strani se ukvarjamo tudi z zunanjo in notranjo izolacijo stanovanj, streh, temeljev itd. Izolacija balkona je prav tako pomembna kakor izolacija strehe, saj lahko v primeru nezadostne toplotne izolacije balkonov pride do zamakanja, odpadanja ometa in razslojevanja fasade. Izolacija balkona z zunanje in notranje strani ni rezervirana samo za novogradnje. Pri sanaciji balkonov lahko poskrbimo za učinkovito izolacijo in tako pripomoremo k večji energetski učinkovitosti zgradbe.

 

hidroizolacija


Hidroizolacija balkona – zanesljiva in natančna izvedba


Hidroizolacija balkona
bo vaš balkon zaščitila pred vdorom vode. V našem podjetju priporočamo hidroizolacijo balkona po celotnem obodu. Izberite najboljše izvajalce za hidroizolacijo in izolacijo balkonov. Za vsa vprašanja o izolaciji balkona in toplotni izolaciji stavb, streh itd. smo vam na voljo na sedežu podjetja. Na naši strani pa lahko izpolnite spletni obrazec in nam pošljete povpraševanje o izolaciji balkonov. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

izolacija

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
Izolacija balkona, hidroizolacija balkona
ZEMLJEVID