Hidroizolacija terase za zaščito doma pred meteorno vodo


Hidroizolacija temeljne ploščeHidroizolacija terase je najpreprostejši in najugodnejši način za preprečevanje zamakanja v betonskih estrih, ki lahko ima zelo negativne posledice. Samo z izvedbo hidroizolacije se lahko izognemo odstopanju oblog, morebitnemu odpadanju ometa in kratki življenjski dobi fasade. Hidroizolacija temeljev in terase ima torej velik pomen pri zaščiti vsakega doma pred vodo. Če zanjo ne poskrbimo ali pa je bila izvedba neprofesionalna, se lahko soočimo z vdorom vode v dom, zaradi katerega bodo nastali dodatni visoki finančni stroški. Hidroizolacija balkona, ravne strehe ali ploščadi je nujno potrebna - v tem primeru predstavlja hidroizolacija edini način odvajanja meteorne vode stran od objekta in tako učinkovito preprečuje zamakanje v notranjosti objekta. Za kakovostno izvedbo hidroizolacije terase nas obiščite v podjetju Fibran.

OGLEJTE SI ŠE PONUDBO STREH


Hidroizolacija terase tudi pri vas doma

Hidroizolacija terase in kleti je ključnega pomena za preprečevanje vdora vode in za doseganje maksimalne funkcionalnosti kleti. Le-ta bi bila v primeru neizvedene hidroizolacije zaradi vdora vode praktično neuporabna. Popolna in kakovostna izdelava je v tem primeru neizogibna, saj lahko v nasprotnem primeru le povišamo stroške, ki bi nastali zaradi potrebne obnove. Ne glede na to, da v bližini vaše hiše ni podtalnice, vam v podjetju Fibran priporočamo izvedbo hidroizolacije temeljev- že minimalni vdor vlage v bivalne prostore je namreč pogost razlog za nastajanje plesni.

VEČ O IZOLACIJI BALKONA


Hidroizolacija, izvedena brez napak

Hidroizolacija temeljev hišeHidroizolacija terase oziroma balkona lahko opravlja svojo funkcijo le takrat, kadar je bila izvedena brez kakršne koli napake. To pomeni, da jo je najbolje zaupati nekomu, ki ima na tem področju zadosti znanja in izkušenj. Če želimo poskrbeti za njeno kakovostno izvedbo in s tem za daljšo življenjsko dobo kompletnega objekta, je pomoč strokovnjaka ključnega pomena. Vabimo vas v podjetje Fibran. Medtem pa ne pozabimo, da voda vedno najde pot.