Cena vozniškega dovoljenja je odvisna od vrste kategorije in izbire vam prilagojenega paketa

Cena vozniškega dovoljenja je pri odločanju kdaj in kje bo kandidat začel z usposabljanjem za voznika običajno ena ključnih dejavnikov. Razlikuje se glede na to ali želite vozniško dovoljenje kategorije A, B ali druge, predvsem pa ceno vozniškega dovoljenja določa število ur, ki jih z inštruktorjem preživite na cesti, dokler vožnje ne obvladate dovolj za samostojno vožnjo.

Za vozniško dovoljenje kategorije A in B vas bomo učinkovito pripravili v Avtošoli 3D

Cena vozniškega dovoljenjaUsposobljeni, izkušeni in potrpežljivi pri svojem delu naši inštruktorji izobražujejo kandidate za pridobitev vozniškega dovoljenja kategorije B in A, pridobite pa lahko tudi vozniško dovoljenje za tujce. Ne glede na to, ali želite pridobiti vozniško dovoljenje kategorije A ali B, morate opraviti tečaj CPP, ki ga izvajamo kar v naši avtošoli. Teoretičnega dela ne rabite opravljati le v primeru, če ste voznik iz druge države, a potrebujete slovensko vozniško dovoljenje za tujce. Nato sledita zdravniški pregled in tečaj prve pomoči. Nadaljujete z urami vožnje v avtomobilu (B kategorija) oziroma na motorju, če pridobivate vozniško dovoljenje A kategorije. Ure v naših predpripravljenih paketih so ugodne, dodatni popusti pa veljajo za študente in dijake, s čimer lahko znižate sicer vrtoglave cene vozniškega dovoljenja. Pri nas boste osvojili načela varne vožnje, ob tem pa se potrudimo, da končna cena vozniškega dovoljenja ni previsoka ter da je učenje prilagojeno posamezniku, sproščeno in učinkovito.

Vozniško dovoljenje - podaljšanje uredite na upravni enoti

Ob pridobitvi vozniškega dovoljenja bodite pozorni na to, kdaj je potrebno podaljšanje veljavnosti. Prvič se podaljša po 21. letu starosti ali dve leti po pridobitvi, vendar ne predno voznik ne opravi dodatnega usposabljanja - tečaja varne vožnje. Ta ceno pridobljenega vozniškega dovoljenja še nekoliko poveča. Po Zakonu o voznikih je za vozniško dovoljenje predvideno podaljšanje vsakih deset let, po dopolnjenem 70 letu starosti pet let, ob predložitvi ustreznega zdravniškega potrdila. Vozniško dovoljenje oziroma podaljšanje njegove veljavnosti se uredi na upravni enoti. Ker ceno vozniškega dovoljena določajo številne obveznosti, smo v Avtošoli 3D za naše kandidate, posebno za mlade voznike pripravili kar nekaj ugodnosti. Preverite našo spletno stran, poiščite nas na Facebook-u ali nas pokličite.

Cena vozniškega dovoljenja