Avtošola 3D

Prijava na izpit CPPAvtošola 3D je šola vožnje v Ljubljani, ki se lahko pohvali z že 25-letno tradicijo. Naša glavna skrb je skrb za varnost in znanje kandidatov, zato jim nudimo kakovostna predavanja in jih opremimo z vso potrebno literaturo. Avtošola 3D nudi svojim kandidatom nemalo ugodnosti. Pri avtošolah je za kandidate pomembna že lokacija. Avtošola 3D pa poleg dobre in z mestnim avtobusom hitro dostopne lokacije svojim kandidatom nudi tudi nemalo drugih ugodnosti. Te se pričnejo že s tečajem CPP (Ljubljana). Tečaj organiziramo vsakih 14 dni in je za kandidate, ki z vožnjo nadaljujejo pri nas, še ugodnejši. V Avtošoli 3D se zavedamo, da je cena izpita za avto za kandidate velik zalogaj, zato jim poskušamo tega omiliti in s paketi ugodnosti poskrbeti, da je pridobivanje vozniškega dovoljenja zanje čim prijetnejša izkušnja. Cena izpita za avto je namreč sestavljena iz cene tečaja CPP, cene zdravniškega pregleda in tečaja ter izpita prve pomoči, cene izpita CPP, največji del cene izpita za avto pa nosijo praktične ure vožnje.
Izpit za avto-cena je tako v šoli vožnje 3D ugodnejša v obliki paketov ur vožnje in še posebej ugodna za dijake in študente.

CPP teorija in tečaj

CPP izpit in tečaj

Na poti do vozniškega dovoljenja se kandidati hitro srečajo s tečajem in izpitom CPP. Tečaj CPP lahko kandidati opravljajo z izbrani avtošoli. Izpit CPP pa le na Agenciji za varnost prometa, na Kotnikovi 19 a (CPP Ljubljana). Pri tem je dobro vedeti tudi, da je, medtem ko je prijava na tečaj CPP možna preko telefona ali spletne strani, prijava na izpit CPP možna le osebno in le na upravnih enotah, na oddelku za promet.
CPP pomeni tudi del skupne cene izpita za avto. Cena tečaja je odvisna od šole vožnje, v kateri kandidat opravlja tečaj, cena izpita pa je za vse kandidate enotna, in sicer znaša 31,91€ (dne 30.8.2016).