Pošlji povpraševanje

Poročna prstana morata simbolizirati vajino zgodbo


Poročna prstana sta zagotovo najpomembnejša kosa nakita v vajinem življenju. Predstavljata namreč vajino ljubezen, to da bosta drug v drugemu vedno našla oporo, in da bosta skupaj v dobrem in slabem. Poročni prstan je namreč okrogle oblike ravno zato, ker predstavlja večno ljubezen. Krog se namreč nikoli ne zaključi, zato predstavlja simbol tega, da se nikoli ne bo zaključila niti vajina zgodba. Če sta poročna prstana tako pomembna, pa to seveda tudi pomeni, da je temu, da izberete prava za vaju, potrebno nameniti nekoliko več časa in premisleka.

poročna prstana


Poročni prstan, ki bo simboliziral prav vajino zgodbo

Omenjena kosa nakita morata biti lepa in udobna za nošenje, hkrati pa tudi kakovostno narejena in biti pisana na kožo prav vama. Pri izbiri pravih vam bodo z veseljem pomagali v Zlatarskem ateljeju Mengeš.
Vajina ljubezenska zgodba je unikatna, zato naj bo unikaten tudi njen simbol. V omenjenem ateljeju bodo za to zagotovo poskrbeli, saj so se specializirali prav za izdelavo nakita po naročilu. Tako vam lahko izdelajo različne kose iz raznih žlahtnih kovin. Te lahko po vaši želji med seboj tudi kombinirajo. Izbrani kosi nakita pa bodo tako na koncu točno takšni, kot bodo najbolj všeč vam. Pohvalijo se lahko namreč z unikatnimi izdelki z inovativnim dizajnom, ki so ročno izdelani in narejeni popolnoma po vaših željah.
Če bosta torej naročila vajina poročna prstana pri njih, bosta z njima bolj povezana. Vsekakor pa se bosta lahko prepričala, da je tako narejen nakit res nekaj posebnega, saj ima svoj karakter in svojo zgodbo. Predvsem pa je unikaten in mu na svetu nikjer ni enakega. Tako kot nikjer ni ljubezenske zgodbe, ki bi bila enaka vajini.

poročni prstan


Srebrni poročni prstan je redkejša, a nič manj lepa izbira

Pari se najpogosteje odločajo za zlate poročne prstane. Pri tem se njihovi okusi razlikujejo predvsem po vrsti zlata. Če tudi vidva želita prav takšna, ju bosta v Zlatarskem ateljeju Mengeš dobila brez težav. Lahko bosta izbirala med zlatim nakitom iz različnih vrst zlata: iz belega, rdečega ali rumenega zlata. A, če sta bolj narejena za srebro in vama to bolj leži, potem raje izberita srebrna poročna prstana. Ti so namreč res redkejši, a zato nič manj lepi.
Poleg srebrnih in zlatih, lahko izberete tudi takšnega iz drugih žlahtnih kovin in materialov.

srebrni poročni prstani


Kombinacija drugačnih materialov za drugačne pare


Zlati poročni prstani so večna klasika, ki nikoli ne bo šla iz mode. Pari in posamezniki se namreč že od nekdaj pri izbiri nakita pogosto zatekajo prav k zlatu, tudi če govorimo o ogrlicah, uhanih in celo obeskih. Tudi, če ima nekdo raje srebro, je nakit iz belega zlata vseeno pogosto prva izbira. Zlato ima namreč nekakšen luksuzen in večen pridih.
Srebrni poročni prstani so nekoliko redkejša izbira, kar pa ne moremo reči za druge oblike nakita. Srebro je namreč pogosta izbira, ko kupujemo nakit prijateljem in prijateljicam, bratom in sestram ter partnerjem in partnerkam, s katerimi še nismo zelo dolgo.
Če so srebrni kosi nakita redkejši od zlatih, pa boste še težje našli kose iz drugih materialov. Vseeno to ne pomeni, da takšen nakit ni lep. Pravzaprav obstajajo tudi posamezniki in pari, ki se bodo najraje odločili za poročni prstan, ki bo daleč od klasike. Takšnega, v kombinaciji z jeklom ali celo lesom ter usnjem. Tudi za takšne bodo v Zlatarskem ateljeju Mengeš z veseljem poskrbeli in jim izdelali ličen in čudovit izdelek, ki bo pripovedoval njihovo zgodbo.

zlati poročni prstani


Poročni prstani diamant že od nekdaj predstavlja luksuz


Če imamo na eni strani pare, ki se radi odločajo za drugačen nakit, pa je, ko pride do poročnih prstanov, diamant luksuzna in prestižna izbira, kateri se marsikatera bodoča žena ne more upreti. Takšen nakit je namreč zelo lep, še kako poseben, predvsem pa predstavlja prestižni izbiro, ki je marsikomu ključna. In tudi za te bodo z veseljem poskrbeli v omenjenem ateljeju.

poročni prstani diamant