Potovanje v Sharm El Sheikh


Sharm El Sheikh je priljubljena destinacija turistov iz celotnega sveta. Lepote in čudovito vreme praktično kar sama vabita počitnikarje. Tudi Slovenci radi zahajamo v Egipt, zato je mesto prava destinacija. V Sharm El Sheikh hoteli niso narejeni po naključju, temveč zelo premišljeno.

Ni mogoče, da Sharm El Sheikh hotels 5 star ne bi zadovoljili vaših želja in pričakovanj. To potrjujejo mnogi zadovoljni turisti, ki že vrsto let obiskujejo čudovite Egipčanske kraje in se jih ne naveličajo.

Sharm El Sheikh hotel Ghazala Gardens

Sharm El Sheikh hotel Ghazala Gardens

Hotel Ghazala Gardens je eden izmed bolj obiskanih hotelov na tem področju. Zelo je priljubljen pri stalnih gostih, saj so ti znova in znova zadovoljni s ponudbo. Sharm El Sheikh hotel Ghazala Gardens leži v zalivu Naama Bay in ima odlično lego tako za avanturiste, kot tudi nakupovalce.

Narejen je v nubijskem stilu in leži v osrčju. Plaža leži že čez cesto in razprostira čudovit pogled. V samem Sharm El Sheikh hotel Ghazala Garden najdemo vse od 24 ur odprtega bara, knjigarno, bazenski kompleks z umetno peščeno plažo, otroški bazen in še mnogo drugega.

Tudi pozimi se eden izmed bazenov ogreva. Hotel ima kar 280 dvoposteljnih ležišč in tako sprejmejo ogromno število ljudi, ki se porazgubi po velikem območju. Za goste imajo v Sharm El Sheikh hotel Ghazala Gardens pripravljene različne aktivnosti, kot so tenis, biljard, vodne aktivnosti, potapljanje in drugo.

Sharm El Sheikh hoteli

Zraven odličnega Sharm El Sheikh hotel Ghazala Gardens obstajajo še mnogi. Mnogi so celo Sharm El Sheikh hotels 5 star. Izbira je res velika in le to si lahko pogledamo pri podjetju pocitnice.si. V ponudbi imajo različne odlične hotele, ki bodo prav za vsakega posameznika. Počitnice si tako lahko popestrimo z raznimi aktivnostmi, ali pa preprosto uživamo v kraju Sharm El Sheikh.

Prijetna temperatura nam bo še dolgo po poletju omogočala poležavanje ob bazenu ali na plaži. Prav tako se lahko tja vrnemo v zimskih mesecih in se namakamo v ogrevanem bazenu. Sharm El Sheikh hoteli nas bodo sprejeli odprtih rok in nam nudili vse, kar se na počitnicah nuditi da.

Z veseljem se bomo radi vračali in nehote postali redni obiskovalci. Dober ambient, prijetne temperature in pijača ob plaži. Najboljši plan kam pobegniti v prihajajočih mesecih in kaj početi. Uživati v Sharm El Sheikh hotels 5 star in se pustiti razvajati.

Sharm El Sheikh hotels 5 star