Sanacija strehe s priznanim podjetjem ILD Slovenija

Sanacija strehe oziroma njeno popravilo je potrebno še preden pride do puščanja vode v bivalne ali poslovne prostore. Če pa zaradi nerednega vzdrževanja že pride do zamakanja, je treba ukrepati hitro ter za sanacijo in rekonstrukcijo strehe poskrbeti nemudoma. International Leak Detection (ILD), mednarodno priznano podjetje za testiranje in popravilo streh, deluje tudi v Sloveniji ter nudi zanesljive in natančne rešitve najvišje kvalitete. Med našimi referencami so tudi veliki objekti, kot na primer OMV Slovenija, Kolosej Maribor ter SNG Opera in balet Ljubljana, tako da ste lahko prepričani, da obnovo prepuščate pravemu partnerju.

Sanacija strehe, ki poskrbi za specialno tesnenje

Razmislek o popravilu strehe je velikokrat neprijeten, saj se ustrašimo velikih investicij, časovne zamude in logističnih težav prebivalcev ali delavcev med samo rekonstrukcijo. Sanacija je seveda najboljša, ko poškodbe še niso tako velike in je lahko opravljena brez večjih posegov v zgradbo, a če odlašamo predlogo, se lahko zgodi, da bo potrebna zares temeljita obnova. Na težave nas običajno opozori puščanje vode in takrat je skrajni čas da nas pokličete. Naše podjetje opravlja specialna tesnenja in to zelo detajlno. Delamo s tekočimi membranami najvišje kakovosti – tip PU in PMMA. Tako so rezultati zares trajni, ne trpi pa niti estetski vidik. Za nas niso ovira niti najzahtevnejše sanacije.

Več o popravilu strehe

Kako do nizkih stroškov vzdrževanja strehe

Priporočamo redno vzdrževanje strehe, saj se tako ohranja vrednost stavbe, morebitne poškodbe pa se odkriva sproti. Tako da je popravilo strehe vedno minimalno. Nudimo preventivne letne servisne preglede, vodimo strokovno evidenco del  in izdelujemo poročila sanacij. Lahko vam izdelamo tudi finančno-investicijski plan za enega ali več objektov.

Na servisnem pregledu strehe pregledamo vse detajle, očistimo žlebove in odtočne kotličke, pregledamo strešnike in jih po potrebi zamenjamo, prav tako grobo očistimo vse obrobe. Po dogovoru nudimo tudi servis strešnih oken in pa fino čiščenje strehe. Če imate ravno streho, vam opravimo električno meritev tesnosti EFVM.

Sanacija strehe

Odkrivanje zamakanj z EFVM sistemom in popravilo strehe

EFVM® (Electric Field Vector Mapping® – vektorska preslikava električnega polja) je inovativna metoda, ki za odkrivanje puščanja uporablja tokovno meritev. Omogoča zaznavanje že najmanjših obstoječih poškodovanih mest s točkovno natančnostjo, ne glede na strukturo ali velikost. Za obnovo strehe je nujno izvesti tak test s tankim vodnim filmom, saj vam bo naš merilni tehnik priporočil najboljšo možnost sanacije strehe. Prejeli boste natančne rezultate merjenja v posebnem poročilo. Za sanacijo in morebitno rekonstrukcijo strehe boste tako lahko poskrbeli brez nepotrebnih dodatnih stroškov, saj boste točno vedeli, kje se skrivajo napake.

ILD Slovenija sicer opravlja tudi druge vrste testov: dimni test, termografijo, UV vodni test in meritev vlage. Da bi si prihranili veliko investicijo popravila ravne strehe zaradi poznega odkrivanja poškodb, pa smo razvili tudi poseben fiksni varnostni sistem. Imenuje se ProtectSys® B, z njim pa je mogoče preveriti tesnost in preprečiti poškodbe. Ob vgraditvi sistema prejmete tudi potrdilo o vodotesnosti, tako da lahko spite mirno, brez skrbi.

   

Znebite se strahu pred zamakanjem, za vedno

Redna sanacija strehe in preventivni pregledi torej najbolje preprečujejo vdor vode in druge skrbi, ko streha ne tesni več dobro. S sodobno tehnologijo je pri ravnih strehah mogoče celo vgraditi sistem, ki vas bo na napako/poškodbo opozoril že veliko preden bo v stanovanje pritekla voda. Streha je največja obramba hiše, zato je treba poskrbeti, da je vedno v odličnem stanju, popravilo pa da je opravljeno natančno in strokovno. Zanesite se na naše izurjene tehnike, ki so polni znanja in izkušenj ter poskrbite za lepšo in varnejšo prihodnost vašega doma. Kontaktirajte nas za odkrivanje zamakanj, nadzorne sisteme in sanacijo najrazličnejših streh po Sloveniji.

Več o puščanju vode

0
 Advanced issues found
 
0
 Advanced issues found
 
0
 Advanced issues found
 
0
 Advanced issues found