Nakup poletnih oblačil je tik pred vrati

Prihaja poletje, čas, ko je spet potrebno zamenjati našo garderobo in iz najvišjih polic potegniti poletna oblačila. Seveda pa je poletje tudi čas za nakup nove kolekcije poletnih oblačil, ki nas bo navduševala skozi vse tople mesece. V Mani vam ponujamo pestro kolekcijo najrazličnejših poletnih oblačil za moške, ženske, pa tudi za najmlajše.

Poletna oblačila

Dekleta bodo vesela pestre izbire poletnih oblek, ki smo jo pripravili

Dekleta se bodo še posebej razveselila naše pestre kolekcije poletnih oblek, ki jih bodo lahko kombinirale s sandali ali nekoliko bolj klasičnimi čevlji, ponujamo pa tudi nekoliko bolj športne obleke, ki se bodo odlično podale k supergam. Vendar je pri veliko dekletih težava ta, da ne vedo točno, kateri kroj obleke jim pristoji, zato v nadaljevanju ponujamo nekaj nasvetov s pomočjo katerih bo nakup obleke za to poletje veliko enostavnejši.

Kako izbrati pravo obleko za naš tip postave?

Pri izbiri poletne obleke se je potrebno zavedati, da obstaja več tipov ženske postave, ki mu moramo kasneje prilagoditi tudi obleko. Najbolj pogosti tipi postav so:

  • peščena ura,
  • postava s poudarjenimi boki,
  • postava z močnejšimi rameni,
  • ploska postava.

Če se soočamo s postavo “peščene ure”, ki mimogrede velja za enega izmed najbolj zaželenih tipov postav, se je priporočljivo odločiti za nekoliko bolj ozke obleke, ki bodo postavo še dodatno poudarile. Umislimo si lahko tudi širok pas, ki ga namestimo v višini pasu in tako še dodatno poudarimo obline. V primeru bolj poudarjenih bokov je pametno izbirati obleke, z bolj bogatim zgornjim delom. Velikokrat izjemno pozitiven vtis naredijo volani, včasih pa lahko želen efekt dosežemo že z nekoliko močnejšo verižico. Svoj zgornji del pa lahko odlično poudarimo tudi s širšimi naramnicami ali pa z nekoliko večjim v izrezom, vendar moramo biti pozorni, da izrez kljub vsemu ne bo prevelik. V primeru, da imamo postavo z bolj poudarjenimi rameni, lahko nosimo obleke, ki so v pasu ozke, potem pa nekoliko širše, da optično povečamo svoje boke. Če smo zelo vitke postave lahko oblečemo obleke, ki so precej oprijete in tako še dodatno poudarimo svoje obline. Tudi V izrez na obleki bo izgledal nadvse odlično.

Poletna krila

Preberite več o žensih poletnih krilih

Pestra je tudi ponudba poletnih oblek za na plažo

V Mani ponujamo tako poslovne poletne obleke, kot tudi obleke za prosti čas, nikakor pa nismo pozabili na poletne obleke za na plažo, med katerimi lahko dekleta izbirajo. Poleg poletnih oblek za na plažo pa ponujamo tudi zanimiv izbor kopalk, ki se bodo odlično podali izbrani obleki.

Seveda pa obleke niso edino poletno oblačilo, ki smo ga pripravili za to poletje. Tudi poletna krila, poletne majice in poletne tunike so nadvse priljubljene med predstavnicami nežnejšega spola. Poletno tuniko lahko kombiniramo s kratkimi hlačami ali poletnim krilom, kot dodatek pa lahko uporabimo ogrlico ali lahko rutko, ki jo zavežemo okrog vrata.

Oglejte si ponudbo

Poleg ženske, smo v Mani pripravili tudi kolekcijo poletnih oblačil za moške

Pozabili pa nismo niti na fante. Zanje smo pripravili pestro kolekcijo poletnih majic, hlač, pa tudi kopalk. Vsi materiali iz katerega so naša oblačila izdelana, so kakovostni in prijetni, oblačila pa so tako udobna za nošnjo.

Poleg poletnih oblačil za moške in ženske pa lahko v Mani kupite tudi vse za otroke. Tako smo za vaše najmlajše pripravili trenirke, majčke, hlače, pa tudi palerine, jopice in glede na to, da je poletje vse bliže, seveda tudi kopalke. Ko kupujemo oblačila za otroke, se moramo zavedati, da imajo tudi oni lasten okus, ki ga moramo pri nakupu nujno upoštevati, saj tudi otroci radi nosijo oblačila, ki so jim pri srcu – prav tako kot mi odrasli.

Celotno poletno kolekcijo oblačil si lahko ogledate na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših poslovalnic, kjer lahko oblačila tudi pomerite.