Keramične ploščice - ugodna cena za vrhunsko kakovost

Ugodna cena keramičnih ploščic! Keramične ploščice so priljubljene predvsem zaradi preprostega vzdrževanja in čiščenja, lepega videza in dolge življenjske dobe. O ugodni ceni za keramične ploščice vas bo prepričal naš cenik, ki ga najdete na naši spletni strani. Cenik sicer navaja cene, ki so zgolj informativne narave, saj končna cena za keramične ploščice vključuje tudi strošek za polaganje keramičnih ploščic. Cena keramičnih ploščic, npr. imitacija kamna, je navadno sorazmerna s polaganjem keramičnih ploščic. Če vas en kvadratni meter stane 10 evrov, boste tudi za polaganje odšteli podobno vsoto.

Cenovno ugodne keramične ploščice v videzu kamna

Keramične ploščice v imitaciji kamna in lesa - cene presenečajo

Ploščice iz keramike prevladujejo predvsem v kopalniškem prostoru, priljubljene pa so tudi v kuhinji, jedilnici in dnevnem prostoru. Vse pogostejša izbira pa so tudi keramične ploščice za hodnik in kuhinjo v imitaciji kamna, ki s svojim naravnim videzom preprosto navdušujejo. Moderne keramične ploščice (imitacija kamna) dajejo kopalnici posebno atmosfero in energijo ter tako pomembno vplivajo na naše vsakodnevno počutje. Kopalnica je namreč prostor, kjer navadno pričnemo in zaključimo naš dan. Zato je izbira keramičnih ploščic za kopalnico ena najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice.

Kopalnice namreč ne prenavljamo ravno vsako leto, zato poskrbite, da vam izbrane keramične ploščice ne bodo prehitro postale nezanimive. Ob dejstvu, da je danes na voljo bogata in pestra izbira keramičnih ploščic v vseh možnih barvah, oblikah in velikostih, odločitev za ustrezne keramične ploščice (za hodnik, kopalnico, kuhinjo ...) nikakor ni lahka. Vendar pa vam odločitev lahko precej olajša Salon keramike Kersan. Za lažjo odločitev podajamo nekaj priporočil.

Keramične ploščice za kopalnico izberite premišljeno

Svetujemo vam, da pri izbiri upoštevate predvsem velikost kopalnice, pa tudi videz ploščic in njihov namen. Predvsem se zavedajte, da visoka cena keramičnih ploščic še ne zagotavlja tudi kakovosti. Medtem ko stenske ploščice za kopalnico zaščitijo stene, pa morajo talne ploščice v kopalnici prenesti precej več obremenitev, prav tako ne smejo biti pregladke. Tla v kopalnici so namreč pogosto mokra, zato mora biti površina dovolj hrapava, da prepreči možnost zdrsa. Ploščice v majhni kopalnici naj bodo srednje velikih dimenzij, v večji pa si lahko lahko privoščite keramične ploščice v atraktivnih, večjih dimenzijah.

Pri barvah prevladujejo nežne pastelne barve, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra, vedno bolj pa stopajo v veljavo naravni toni in videz naravnih materialov, kot so keramične ploščice v videzu kamna ali lesa. Keramika za kopalnico v naravnih, toplih in nevtralnih odtenkih bodo vašo kopalnico naredile moderno, predvsem pa brezčasno. Priljubljen je postal tudi mozaik, s katerim dosežemo poseben in edinstven videz kopalnice. Za lažjo predstavo pri izbiri in načrtovanju so vam v podjetju Kersan na voljo tudi 3D izrisi kopalnice, ki bistveno poenostavijo načrtovanje kopalnice in omogočajo realen vpogled v videz opremljenega bivalnega prostora. Vaša kopalnica bo tako že vnaprej načrtovana do potankosti, zaradi česar bo še toliko bolj odgovarjala vašim željam.

Atraktivne in moderne keramične ploščice v videzu lesa

Kakovost keramičnih ploščic naj bo bolj pomembna kot cena

Pri izbiri ploščic se ne smemo osredotočiti samo na njihov videz. Keramične ploščice v odlični imitaciji kamna, za kopalnico morajo biti tudi kakovostne, saj si nihče ne želi ploščic, ki bodo začele plesneti po letu ali dveh.

V Salonu keramike Kersan so vam na voljo kakovostne keramične ploščice, zaradi katerih vaša kopalnica še dolgo ne bo potrebovala obnove. Na voljo so v raznovrstnih barvah, oblikah in velikostih, kombiniramo pa jih lahko z raznovrstnimi dekorativnimi elementi in tako ustvarimo kopalnico, v katero boste z veseljem vstopili. Tako zjutraj, ko se delovni dan šele začenja, kot tudi zvečer, ko si boste utrujeni želeli sprostitve. 

Keramične ploščice - polaganje ploščic v kopalnici zahteva natančnost

Polaganje keramičnih ploščic v kopalnici je delo, ki mora biti opravljeno natančno. Pomembno je, da še pred polaganjem površino pravilno pripravimo. Podlaga mora biti ravna, čista in suha. Najprej položimo stenske kopalniške ploščice, ki jih postavljamo eno ob drugo tako, da so vse v isti liniji. Nato položimo še talne keramične ploščicev imitaciji lesaali imitacija kamna. Z vsake položene ploščice moramo takoj odstraniti ostanke lepila in nečistoče, sicer se lahko zasušijo. Ko so položene vse ploščice in se lepilo posuši, pa se lahko lotimo še fug med ploščicami. Gradite ali prenavljate kopalnico? Potem je Salon keramike Kersan pravi naslov za vas, saj so na voljo kakovostne in poceni keramične ploščice. Cena, ki jo navaja cenik izdelkov, vas bo zagotoov navdušila, zato nikar ne odlašajte in nas čimprej obiščite in izberite najboljše stenske in talne keramične ploščice. Keramične ploščice v imitaciji kamna, imitacija lesa in še in še vas čaka v Salonu keramike Kersan.

MODERNE KERAMIČNE PLOŠČICE V IMITACIJI KAMNA