Keramične ploščice in kopalniška keramika

V kopalnici se pogosto zadržuje vlaga, zato je vanjo najbolj smiselno položiti keramične ploščice. Tako stenske kot talne so preproste za vzdrževanje in čiščenje, ekstremno odporne in vzdržljive. Raznorazne barve, oblike in vzorci keramičnih ploščic za kopalnico omogočajo pristen osebni pridih ter ustvarijo posebno atmosfero in energijo, ki vpliva na vaše vsakodnevno počutje. Izbira prave talne keramike je tako ena izmed najpomembnejših odločitev pri opremljanju kopalnice. Pomembno je, da vam keramične ploščice za kopalnico padejo v oči in so po vašem okusu, saj vas bodo tako lahko še leta navduševale.

Številne dobre lastnosti keramičnih ploščic so nam dale znak, da jih lahko uporabljamo tudi v drugih prostorih. Tako z njimi vse pogosteje opremljamo tudi kuhinje, hodnike, jedilnice in ostale prostore. Pogosto jih najdemo tudi na balkonih, terasah in zunaj hiše.

Keramične ploščice za kopalnico

Oglejte si vse dimenzije keramičnih ploščic >>

Prenašanje večjih obremenitev

Stenske in talne keramične ploščice za kopalnico in druge prostore, so si kljub podobnostim precej različne, saj morajo talne prenesti precej večje obremenitve. Ni odveč, da pred nakupom preverimo, kolikokrat so ploščice žgane. Priporočila velevajo, da naj bodo žgane dvakrat, saj se vam lahko v nasprotnem primeru okrušijo vsakič, ko vam na tla pade kakšen trši predmet.

Velikost kopalnice pomembno vpliva na izbiro kopalniških ploščic. Srednje velik format je tako primeren za manjše kopalnice, medtem ko večji za večje. Nežne pastelne barve ostajajo priljubljene, vse več pa je tudi temnejših odtenkov. Če si želite rešitev za kopalnico, ki bo moderna v vsakem obdobju pa ne morete zgrežiti z naravnimi, toplimi in nevtralnimi odtenki.

Talne keramične ploščice za kopalnice

Še vedno niste prepričani, koga izbrati, ko opremljate ali prenavljate kopalnico? Mi smo pravi naslov za vas. Pri nas dobite vso potrebno opremo za kopalnice, tako keramične ploščice kot ostalo sanitarno keramiko. Bogata ponudba ploščic raznolikih barv, oblik in velikosti, vrhunska in kakovostna sanitarna keramika in dekorativni elementi bodo ustvarili kopalnico po vaši meri.