Kopalnice s stilom - ker si zaslužite vrhunsko kakovost

Kopalnice kot iz pravljice

Kopalnice so prostori, v katerih naj bi po rezultatih nekaterih raziskav človek, ki dočaka povprečno starost, preživel približno 3 leta svojega življenja. Podatek je za marsikoga precej presenetljiv, obenem pa opozarja, da je pomembno, da si kopalnico opremimo v skladu s svojimi željami in jo tako spremenimo v prijeten prostor. Moderno kopalniško pohištvo (kopalniške poličke, pulti, omarice za kopalnico z ogledali itd.), ki vam je na voljo v podjetju Kersan, bo poskrbelo, da kopalnice ne boste obiskovali le zaradi nuje, ampak da se boste v tem prostoru resnično počutili prijetno in sproščeno. Po želji vam pripravimo tudi 3D-izris končne podobe vaše kopalnice, za kar bomo potrebovali tloris in mere prostora, ki ga želite opremiti. Prvi korak pri opremljanju pa je vsekakor polaganje ploščic. V kopalnici so namreč keramične ploščice (talne, stenske itd.) zaradi večje količine vlage praktično nepogrešljive.

Kopalnice


Polaganje ploščic v kopalnici


Pred polaganjem ploščic v kopalnici natančno razmislite, kakšna barvna kombinacija bi vam najbolj ustrezala, saj je znanstveno dokazano, da imajo barve izjemno pomemben vpliv na naše počutje. V podjetju Kersan imamo za vas pripravljene izjemno kvalitetno in bogato ponudbo različnih ploščic najboljših španskih in italijanskih proizvajalcev. Če sami niste prepričani glede izbire, vam bomo pred polaganjem ploščic v kopalnici z veseljem svetovali pri tej pomembni odločitvi in skupaj poiskali najustreznejše keramične ploščice. Talne ploščice se lahko po želji tudi razlikujejo od ploščic, namenjenih drugim delom kopalnice, vendar morate pri tem paziti, da so kombinacije še vedno estetske in prijazne do oči. Obenem morate paziti, da bodo ploščice usklajene s celotno kopalniško opremo, predvsem z omaricami za kopalnico. Polaganje ploščic v kopalnici prepustite mojstru, ki bo poskrbel, da bo delo opravljeno natančno.


Omarice za kopalnico - pika na i

Si želite resnično sanjsko in moderno kopalniško pohištvo? V tem primeru nikakor ne smete zanemariti pomena izbire ustreznih omaric za kopalnico. Prav te bodo namreč zaokrožile končno podobo prostora in mu dale vaš unikaten pečat. Idealno je, da so omarice tako funkcionalne kot prijetne na pogled. V primeru, da kljub naši bogati ponudbi ne bi našli ničesar povsem ustreznega, vam lahko v podjetju Kersan izdelamo tudi omarice za kopalnico po meri. Kdove - morda pa bo kopalnica z nekaj naše pomoči že kmalu postala vaš najljubši prostor v stanovanju ...


Kersan d.o.o. | Kopalnice, v katere se boste zaljubili - povezave do naše spletne strani:

  • Kopalnice
  • Polaganje ploščic v kopalnici
  • Omarice za kopalnico