Keramične ploščice - cene kakovostnih notranjih in zunanjih keramičnih ploščic, ki jih ne smete zamuditi

Cena keramičnih ploščic je lahko zelo visoka, še posebej, če jih nameravate namestiti v različne prostore vašega doma in tako potrebujete večje količine. Ko seštejete vse stroške, ki jim morate dodati tudi stroške montaže, je pogled na končno ceno keramičnih ploščic za kopalnicepogosto vse prej kot pomirjajoč. V podjetju Kersan, ki uspešno posluje že vse od leta 1990 in je specializirano prav za prodajo keramičnih ploščic, imamo rešitev za vas.


Cena zunanjih keramičnih ploščicAkcijske cene keramičnih ploščic

Dve desetletji in pol uspešnega delovanja so dokaz, da je mogoče združiti ugodne cene keramičnih ploščic s kakovostjo najvišjega ranga. To potrjuje tudi priznanje iz leta 2001 za eno najuspešnejših podjetij na področju prodaje keramičnih ploščic in opreme za kopalnico, na katero smo še posebej ponosni. Poleg že tako ugodnih cen keramičnih ploščic vas pogosto razveseljujemo s še dodatnimi popusti. V naše akcije talnih keramičnih ploščic so vključene tako notranje kot zunanje keramične ploščice, cena pa je pri večjih nakupih še nekoliko nižja, saj vam poleg vsega naštetega nudimo tudi količinske popuste.

Zunanje keramične ploščice

Zaradi izpostavljenosti različnim vremenskim pogojem, pogosto precej neugodnim, je izjemno pomembno, da so zunanje keramične ploščice (za balkon, ploščice za teraso itd.) še posebej vzdržljive. Na nekakovostnih zunanjih keramičnih ploščicah se namreč hitro pojavijo praske ali celo večje poškodbe, barve in vzorci zbledijo ali pa se vanje zažre umazanija, ki je ni mogoče odstraniti. Če se ne želite vsakih nekaj let ukvarjati z njihovo menjavo, vam priporočamo izjemno kakovostne zunanje keramične ploščice priznanih italijanskih proizvajalcev, ki so del ponudbe v naši trgovini.

TALNE IN STENSKE KERAMIČNE PLOŠČICE TUDI ZA KUHINJO!

Ploščice za teraso

Prijetno in funkcionalno opremljena terasa bo poskrbela, da boste na njej z veseljem preživljali svoj prosti čas - od druženja s prijatelji ob skodelici omamno dišeče kave do sproščenega uživanja v družbi zanimive knjige ali družinskega kosila. Vzemite si torej čas in opremite teraso v skladu s svojimi željami in potrebami - zagotovo vam kasneje ne bo žal za vloženi trud. Kot ploščice za teraso se vse pogosteje uporabljajo zunanje ploščice v imitaciji lesa. Tisto, kar zunanje ploščice v imitaciji lesa ločuje od klasičnih ploščic za teraso, je predvsem večji občutek toplote in domačnosti, ki ga običajno povezujemo z lesom kot naravnim in tradicionalnim materialom za gradnjo. Nudimo pa tudi garažne talne ploščice! Po drugi strani pa sta tudi za to vrsto ploščic značilni tisti bistveni lastnosti, ki ju pričakujemo od kakovostnih talnih keramičnih ploščic za teraso - dolga življenjska doba in enostavno čiščenje.

Kersan d. o. o. | Keramične ploščice in ugodna kopalniška oprema - ugodne cene izdelkov priznanih italijanskih proizvajalcev