Sanitarne armature za kopalnico: armatura za tuš, kad in umivalnik

Armature za kopalnico v programu podjetja Kersan odlikuje visoka in preverjena kvaliteta. Armature za kopalnico se ponašajo z izbranim oblikovanjem, tako da bodo naše sanitarne armature zadovoljile še tako zahteven okus. Armature v programu podjetja Kersan so vrhunske kvalitete, zato obišite naš prodajno razstavni salon in se prepričajte na lastne oči.


Različne stili kopalniške armature

Armature za kopalnico v naši ponudbi so izdelane iz različnih materialov, tako da izbor sanitarne armature ne bo težaven. Armature za kopalnico sledijo novim trendom, hkrati pa imamo v ponudbi tudi sanitarne armature za tiste, ki jim je bliže klasični stil. Tako se bo za vas z lahkoto našla armatura za tuš v zlati barvi, armatura za kad v klasični obliki ali armatura za umivalnik v rustikalnem stilu.


Termostatske armature za kopalnico

Kopalniške armature Pri izboru primerne armature za kopalnico se lahko odločite za kvalitetne termostatske armature. Tovrstnaarmatura za tuš ali kad vam bo omogočila konstantno temperaturo vode, tako da si boste z izborom takšne kopalniške armature med tuširanjem prihranili težave z nastavitvijo primerne toplote vode. Termostatske sanitarne armature so najbolj učinkovite prav pri tuših, saj takšna armatura za tuš zaradi manjše izgube pri nastavljanju pripomore k znatnemu prihranku pri porabi vode.


Kopalniške armature s petletno garancijo

Kopalniške armature v naši ponudbi vas ne bodo prepričale le s izgledom in funkcionalnostjo. Za armature za kopalnico vam namreč nudimo petletno garancijo. Odločitev za naše sanitarne armature ni težka, vaši kopalniški umivalniki in kopalniške kadi pa bodo opremljeni s kvalitetnimi izdelki. Pri izbiri armature za kopalnico vam bodo na pomoč priskočili naši strokovnjaki.


Sanitarne armature za kopalnico različnih proizvajalcev

Primerna armatura za tuš, armatura za kad ali armatura za umivalnik se bo zagotovo našla med pestro ponudbo naslednjih proizvajalcev:

  • Sanitarne armature Steinberg
  • Kopalniške armature Damixa
  • Kopalniške armature za kopalnico Ritmonio
  • Sanitarne armature Gessi
  • Kopalniške armature Oioli
  • Armature Huber
  • Kopalniške armature Hansgrohe
  • Armature za kad in umivalnik Armal
  • Kopalniške armature F.lli Frattini

Poleg cenovno ugodne in stilsko dovršene armature za kopalnico vam v našem programu ponujamo tudi kuhinjske armature. Vaša oprema za kopalnico - armatura za tuš, armatura za kad ali armatura za umivalnik - bo tako usklajena z izborom vaše kuhinjske armature.

Kersan d.o.o. - povezave do naše spletne strani: