Salon kopalniške opreme Kersan - salon kopalnic

Salon kopalniške opreme Kersan je salon kopalnic, v katerem dobite prav vse za vašo kopalnico. Salon kopalnic ponuja sanitarno keramiko, ploščice, armature, kopalniško pohištvo, hidromasažne sisteme in tuš kabine vrhunskih proizvajalcev. Ko boste vstopili v naš salon, vas bodo prevzele čudovite barve in oblike, med katerimi si boste v našem salonu kopalnic izbrali tisto, kar najbolj ustreza vašemu okusu. V salonu kopalniške opreme Kersan smo prepričani, da vam bo naš salon kopalnic pomagal uresničiti še tako zahtevne želje.

Salon kopalniške opreme - sanitarne armature in kopalniški dodatki

Sanitarne armature, ki jih ponuja salon kopalnic Kersan, so plod dela vrhunskih oblikovalcev in proizvajalcev sanitarne opreme. Naš salon vztraja pri visoki kakovosti izdelkov, zato vam za vse armature obljubljamo 5-letno garancijo. Poleg tega vam zagotavljamo, da bodo rezervni deli na voljo še vsaj 25 let. V našem salonu kopalnic lahko dobite tudi vse kopalniške dodatke, od držal za brisače in toaletni papir do milnikov, lončkov za zobne ščetke, košev za perilo ter metlic za čiščenje stranišča. Salon kopalniške opreme Kersan vam torej opremi kopalnico od začetka do konca.

Salon kopalnic Kersan - od sanitarne keramike do kopalniškega pohištva

Salon kopalniške opreme še zdaleč ni več samo kraj, kamor gremo iskat keramične ploščice. Dober salon kopalnic svojim strankam poleg tega ponuja vse, kar v svoji kopalnici potrebujejo. V salonu kopalniške opreme Kersan vam je na voljo sanitarna keramika klasičnih in modernih oblik. Naš salon se lahko pohvali s sanitarno keramiko v 20 različnih barvah, zato je to zanesljivo salon, kjer boste našli opremo po svojem okusu. Saloni kopalnic imajo redkokdaj na voljo tako kakovostno in obsežno ponudbo, kot jo ponuja naš salon s čudovito kopalniško opremo. Kopalniško pohištvo odlično dopolnjuje kopalniško keramiko in ostalo opremo. Salon kopalniške opreme Kersan vam je na voljo tudi za nasvete in 3D izris kopalnice, da si boste končni izdelek lažje predstavljali.