3D izris kopalnic v salonu Kersan- kopalnica po vaši meri

Lahko rečemo, da so vse kopalnice opremljene s tako rekoč enakimi izdelki (keramične ploščice, umivalnik, kopalna kad in/ali kabina za prhanje, ogledalo, kakšna omarica, kopalniške kadi, polička, včasih tudi stranišče in vsi dodatki za kopalnico). Ravno zato je še toliko pomembneje, da je vaša kopalnica nekaj posebnega, pisana vam na kožo. A ob pestri ponudbi se pogosto zgodi, da si ne morete natančno predstavljati, kakšen bo z določeno opremo dejansko videti prostor. Zato vam v salonu Kersan ponujamo profesionalen 3D izris kopalnice. Predstavili vam bomo različne možnosti in izdelali več različic, ki vam bodo olajšale izbiro prave opreme in pohištva.

3D izris kopalnice

Izdelamo vam 3D izris kopalnice in vsi dvomi bodo razblinjeni

Za opremljanje kopalnic obstajajo številni splošni nasveti, ki se jih je smiselno držati, na primer, da so za majhne kopalnice primernejše svetlejše ploščice srednjih dimenzij in je treba biti pri okrasju pazljiv. A šele ko vam izdelamo izris kopalnice, si resnično lahko predstavljate, kako pomembno vlogo igra barva in velikost ploščic in ustrezno izbrana oprema. Čeprav je morda prostor, ki ga imate na voljo nekoliko nenavaden ali na prvi pogled zahteven za opremljanje, vam bomo pomagali ustvariti kopalnico po meri, ki bo natanko takšna, kot si jo želite.

Izris kopalnic - tlorisIzris kopalnice

Izris kopalnic s sodobno tehnologijo v salonu keramike Kersan

Ko se odločite za opremljanje nove kopalnice ali pa prenovo stare, se pri našem svetovalcu naročite za 3D izris kopalnice. Za izdelavo načrta potrebujete tloris prostora z natančnimi merami ter podatki o oknih, vratih in vodovodni ter električni napeljavi. Le s popolnimi podatki bomo namreč lahko izdelali resnično natančen načrt. Takšen izris kopalnic vam bo olajšal izbiro ploščic in ostale opreme kot so kopalniške kadi ali tuš kabine, saj boste resnično videli, kakšna bi bil vaša prostor z različnimi dodatki in ploščicami. Takšne prostorske predstave vam ne more zagotoviti noben drug postopek, tudi če si izbrane ploščice ogledate položene v kakšnem drugačnem prostoru.

Kersan | Izris kopalnic, 3D izris kopalnice, kopalnica po meri - povezave do naše spletne strani: