Velika izbira keramičnih ploščic 15x15, 120x60, 50x50 in drugih

V podjetju Kersan vam ponujamo veliko izbiro različnih dimenzij keramičnih ploščic. Ogledate si lahko kakovostne, estetske in na moč vzdržljive keramične ploščice 15 x 15, 120 x 60, 50 x 50, 10 x 20, 60 x 60 po ugodnih cenah. Trpežne keramične ploščice iz ponudbe so odporne na mehanske poškodbe, zunanjim pa ne pridejo do živega ne hud mraz, niti velike temperaturne razlike. Zaradi svoje izjemne vzdržljivosti, imajo dolgo življenjsko dobo in tudi pod najrazličnejšimi ekstremnimi vplivi ne razpokajo ali se začnejo luščiti, kot se to rado dogaja zunanjim keramičnim ploščicam slabe kakovosti.

Čudovite keramične ploščice vseh dimenzij

Keramične ploščice 15 x 15 in večje 120 x 60, stranke prepričajo same

Z uporabo vrhunskih keramičnih ploščic zagotovite dolgo življenjsko dobo površin, vzdrževanje prostorov pa postane enostavno in prijetnejše. Ker v podjetju Kersan prodajamo keramične ploščice, ki so v skladu z modnimi trendi, bo bivanje v prostorih, kjer jih boste uporabili ugodno in prijetno. Mnogi se sprašujejo katere dimenzije keramičnih ploščic so primerne za določene prostore.

V prvi vrsti je pomembno, da izberete pravi model, barvo in velikosti, za majhne sobe, sobice in kopalnice, prevelike ploščice namreč niso najprimernejše. Prav zato so na voljo keramične ploščice vse od dimenzij 15 x 15, pa do 120 x 60 in mnoge druge, tako da boste zagotovo našli prave zase.

Keramične ploščice dimenzij 60 x 60 – cena ugodna, kakovost vrhunska

Pri nas lahko izbirate med keramičnimi ploščicami za notranje prostore, kot tudi med zunanjo keramiko. Keramične ploščice za notranje prostore so sestavljene iz porcelanogresa ali granitogresa, kar pomeni, da so izjemno trdne in odporne. Najdete jih lahko v različnih barvah, ponujamo pa vam tudi ploščice v imitaciji lesa in drugih naravnih materialov, ki so danes med najbolj aktualnimi. Tudi zunanje ploščice sestavljajo materiali, ki jamčijo za dolgo življenjsko dobo, pomembno je le, da so položene po vseh pravilih. Mnogi naredijo napako, da ploščice ne namažejo z lepilom po celotni površini, da uporabijo premalo lepila, ali da je to slabe kakovosti, zato se pogosto zgodi, da le-te počijo. Nikoli ni priporočljivo varčevati na račun kvalitete materiala, niti na račun kakovosti storitev izvajalca. Izberite dobrega keramičarja! 

Če ste v fazi prenove in nakupa, vam svetujemo, da se razgledate po naši pestri ponudbi (tudi outlet), kjer boste našli keramične ploščice vseh dimenzij (15 x 15, 120 x 60, 50 x 50, 10 x 20, 60 x 60) po izjemno konkurenčnih cenah, prav tako pa vam jih nudimo po ugodnih plačilnih pogojih.

Kopalniške ploščice 120x60, 50x50, 60x60 in manjše

Velika ponudba keramičnih ploščic 15 x 15 in drugih velikosti

Preverite ponudbo na trgu in se prepričajte o kvaliteti naših keramičnih ploščic 15 x 15, ki se bodo odlično podale v vaše stanovanje. Te dimenzije so med ljudmi zelo aktualne, saj so primerne za vse prostore, tako male kot velike, tako za kopalnice kot za hodnike. Seveda se lahko odločite tudi za keramične ploščice drugih dimenzij, različnih proizvajalcev, ki so znani po svoji kakovostni ponudbi. Pri nas boste pogosto našli keramične ploščice dimenzije 15x15 ali keramične ploščice 120x60 v akcijski ponudbi, kar pa ne pomeni, da so zato slabše kvalitete. Pomeni le, da so proizvajalci dali na trg nove modele istih serij in zato znižali starejše kolekcije.

Izbira pravih keramičnih ploščic je težka, ker je ponudba velika

Oglejte si našo spletno ponudbo kar iz domače dnevne sobe in se prepričajte tudi o ugodni ceni keramičnih ploščic 60x60. Za vsa dodatna vprašanja, smo vam na voljo po telefonu, lahko pa nam pošljete povpraševanje tudi po elektronski pošti. Odgovorili vam bomo hitro in natančno ter vam tako pomagali pri nakupu. Če se boste oglasili v naš salon, vam bomo naredili 3D izris kopalnice, ki bo olajšal vašo odločitev. Lahko vam v sliko vstavimo keramične ploščice 15 x 15, ali pa večje 120 x 60, da boste dobili pravo predstavo kako bo kopalnica videti po končanih delih. Zagotavljamo vam, da je to najlažji način za nakup. Prav tako lahko v 3D izris vnesemo keramične ploščice dimenzij 50 x 50, 10 x 20, 60 x 60, da bo primerjava še enostavnejša.