Keramične ploščice - dimenzije keramike izberite s pomočjo 3D izrisa

Opreme kopalnice ali kuhinje, kjer je predvideno polaganje keramike se lotite premišljeno in izberite keramične ploščice dimenzije, ki bodo prostor tudi estetsko dopolnile. Notranje keramične ploščice, ki so obložene na stenah in tleh, so namreč en od vidnejših oziroma opaznejših elementov prostora. V salonu Kersan vam bomo z veseljem na pomoč priskočili svetovalci, vam pokazali sodobne keramične ploščice, dimenzije v katerih so dobavljive, pa tudi različne možnosti njihovega kombiniranja, za lažjo predstavo, pa izdelamo tudi 3D izris.

Keramične ploščice srednje velikega formata primerne za manjše kopalnice, velike za zunanje površine

Velikost prostora je pomembna, ko izbirate keramične ploščice. A manjše dimenzije keramike ne sodijo nujno v manjše prostore. Vgradnja keramičnih ploščic srednje velikega formata so za majhen prostor primernejše, saj manjše število fug majhno kopalnico recimo optično poveča. Manj primerne so tako po celotni površini položne keramične ploščice mozaik, kjer veliko število fug prostor pomanjša, cena takšnega polaganja pa je običajno višja. Prav tako pa keramične ploščice dimenzije velikega formata ne sodijo v majhne prostore, saj jih je potrebno odrezati, s čimer pa uničimo prvotni izgled. Nudimo pa tudi keramične ploščice v imitaciji kamna!

Keramične ploščice dimenzije

Dekorativne keramične ploščice mozaik: cena odvisna od zahtevnosti polaganja

Popolnoma dolgočasen in nezanimiv prostor v hiši, lahko spremenite v nekaj lepega, če uporabite primerne keramične ploščice. Mozaik je po dostopni ceni čudovita dekoracija, navadno pa v kombinaciji s keramičnimi ploščicami nekoliko večje dimenzije.

Običajno se naše stranke najprej sprehodijo čez razstavno-prodajni salon, preverijo kataloge ter keramične ploščice na zalogi. Nekateri v salon vstopite s trdno odločnostjo glede keramičnih ploščic, dimenzij, barv, spet drugi pa tehtate možnosti. Tisti z izostreno estetsko žilico kombinirajo keramične ploščice velikega formata, mozaik ... Cena keramike je seveda odvisna od kakovosti, proizvajalca, a našim strankam vedno zagotavljamo najboljše. Ker prostore, v katerih polagamo keramiko, običajno opremljamo za daljši čas, vsaj deset let, če ne več, ni smiselno, da brezglavo sledite trendom pač pa premišljeno in z našo pomočjo izberete brezčasno keramiko, ki vas bo zadovoljevala še dolgo.

OBIŠČITE SPLETNO STRAN